Stergeti culori sau fonturi ciudate

Nu ne intelegeti gresit, adoram culorile stralucitoare! Cu toate acestea, alb-negru si moda veche face minuni in cazul CV-urilor. Este posibil ca nu toata lumea sa aiba acces la programele de procesare a textelor cu acele fonturi funky pe care le-ati folosit, asa ca angajatorilor le va fi mai greu sa descarce si sa va verifice CV-ul. Recomandam sa trimiteti un CV complet insotit de o scrisoare de intentie.

Citeste si: Povestea tristă a unei cosmeticiene din Brazilia poreclită "Pinnochio" după cele 8 operații la nas. Cum arată acum

De asemenea, atunci cand utilizati un font si culoare standardizate, devine mult mai usor sa va deschideti CV-ul pe platformele mobile si se incarca mult mai repede.

Evitati greseli de ortografie

Evita aceste greseli de bebelusi! Foloseste-ti ochii aceia superbi pentru a revizui si a corecta CV-ul tau inainte de al trimite unui angajator. Cautati orice erori de ortografie, greseli de scriere sau greseli gramaticale care trebuie remediate. Rugati un partener sa va ajute si sa arunce o privire sau platiti pentru aplicatii care scot in evidenta aceste erori.

Fii informat asupra remuneratiei pe care o primesc ceilalti colegi din aceasi breasla. Poti face mai multe simulari a salariului net si brut cu calculator salariu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Lista completă a nominalizărilor Academiei Americane de film

Nu exagerati cu aptitudinile in CV

Bine, daca sunteti multilingv si puteti vorbi daneza, olandeza si franceza ca un nativ, mergeti mai departe si puneti-le in CV.

Este uimitor, iar CV-ul tau va atrage atentia recrutorului tau.

Daca nu vorbiti aceste limbi, nu va faceti griji. Concentreaza-te doar pe cele pe care le faci! In acelasi mod, daca detineti o centura neagra in Tae-kwon, nu este nevoie sa mentionati in CV!

Citeste si: Creaturi ciudate, descoperite sub Antarctica. "Nu ne-am așteptat să găsim forme de viață"

Concluzie: fii sinele tau real si nu-ti infrumuseta CV-ul cu abilitati pe care nu le ai. Fii scurt si la obiect.

Excludeti abilitati irelevante

In cazul in care postul pentru care doriti sa ajungeti sa lucrati, necesita cunostinte in materie de calculatoare si la asta va pricepeti, evidentiati-l clar in CV. Va recomandam sa respectati abilitatile date in fisa postului si sa nu impartasiti alte abilitati irelevante.

Daca doriti sa evitati dificultatea de a scrie un CV de la zero, va oferim acoperire. Un truc este sa cautati un model de CV care sa va placa si sa fie din aceasi nisa. Incepeti sa il modificati pana cand acesta devine al dvs.

Citeste si: AFLĂ: Ce este, de fapt, fericirea? 5 definiții ale fericirii pe care trebuie să le cunoști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si