Close sidebar
Close sidebar

4 semne care indică că ai fost blocat pe WhatsApp. La ce trebuie să fii atent

Dacă crezi că cineva te-a blocat pe WhatsApp, dar nu știi cum să îți dai seama, ai ajuns în locul potrivit. Iată 4 semne care indică dacă ai fost blocat pe WhatsApp!

Estera Maria,

4 semne care indică că ai fost blocat pe WhatsApp. La ce trebuie să fii atent

[Sursa foto: Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

WhatsApp este una dintre cele mai populare și mai folosite aplicații de mesagerie din lume. Utilizatorii pot comunica prin mesaje text, dar pot iniția și apeluri video. Totuși, dacă cineva te blochează pe WhatsApp, acest lucruri nu vor mai fi posibile.

Pentru a afla dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp, este suficient să fii atent la aceste 4 semne, potrivit tenorshare.net

4 semne care indică că ai fost blocat pe WhatsApp

1. Nu poți vedea statusul unei persoane

În mod normal, poți vedea statusul unei persoane. Acesta apare dedesubtul numelui persoanei cu care vorbești și poate arăta așa: „Văzut ultima dată la ora X” sau „Conectat”/„Online”. Acesta nu este cel mai sigur mod de a verifica dacă o persoană te-a blocat, deoarece anumite setări ale WhatsApp le permit utilizatorilor să își ascundă voluntar statusul.

4 semne care indică că ai fost blocat pe WhatsApp. La ce trebuie să fii atent

[Sursa foto: Unsplash]

2. Persoana cu care vorbești nu mai are imagine de profil

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dacă persoana cu care vorbești nu mai are poză de profil, probabil te-a blocat. Dacă în mod normal era afișată fotografia, iar acum nu mai este, atunci te poți gândi la varianta blocării.

3. Apelurile din aplicație nu funcționează

Pentru a verifica acest lucru, este suficient să inițiezi un apel telefonic pe WhatsApp. În cazul în care acesta nu se finalizează sau pur și simplu nu sună, probabil persoana cu care încercați să vorbiți v-a blocat. 

Totuși, această metodă nu este 100% sigură. Mai pot exista și alte cauze care să ducă la cele menționate mai sus: telefonul este închis sau sunt probleme cu rețeaua.

4. Mesajele nu se trimit

Dacă trimiți un mesaj și observi o singură bifă în loc de două după ce ai dat „send”, ei bine, e posibil să fii blocat. Este recomandat să aștepți puțin până să treci la concluzii pentru că uneori mesajele sunt primite mai greu.

De asemenea, dacă persoana respectivă are telefonul închis, nu are net sau semnal, mesajul tău va rămâne doar la stadiul de „trimis”.

Pentru a verifica cu acuratețe dacă cineva te-a blocat, cea mai bună soluție este să o întrebi pe persoana respectivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI