Close sidebar
Close sidebar

4 zodii care se indragostesc de persoanele nepotrivite si ajung sa sufere in relatii

Exista nativi care adora sa fie in preajma oamenilor aventurosi, rebeli si care iubesc sa incalce regulile. Desi se simt atrasi de acestia, in cele din urma isi dau seama ca relatia nu poate functiona.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec

Berbecul este pasional si usor de condus.

Desi ii place sa fie stapan pe propria viata, in mod surprinzator se simte atras de fetele/baietii rele/rai, scrie yourtango.com. Berbecul este atras de persoanele care iubesc sa incalce regulile, pe care le gasesc pur si simplu interesante.

Uneori, Berbecii obosesc sa fie responsabili si cuminti. Acolo intervin „partenerii rai“, pe care ii vad ca pe o scapare. Acestia le amintesc sa trateze viata ca pe o aventura. Dar, mai devreme sau mai tarziu, vor descoperi ca stilurile lor de viata sunt pur si simplu incompatibile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Relatiile de acest tip nu dureaza mult, dar ii invata pe Berbeci cum sa se bucure mai mult de viata.
Leu
Leilor le plac persoanele nu foarte cuminti pentru ca ii fac sa simta viata intr-un mod mai palpitant.

Vad acest gen de oameni extrem de atragatori.

Cand femeia Leu intalneste un „baiat rau“, se simte ca o stea intr-un film captivant de la Hollywood, incercand mereu noi aventuri si lucruri noi, fiind fermecata de modul rebel al acestuia.
In cele din urma, Leul va trece de aceasta faza si isi va da seama ca vrea stabilitate in viata.

Sagetator

Sagetatorul este aventuros si indraznet.

Ii plac persoanele nu foarte cuminti deoarece crede ca pot tine pasul cu el. Are nevoie de un partener/partenera care este la fel de indraznet ca si el- cineva care va merge in aventurile tarzii cu Sagetatorul rebel. Vede acest tip de partener iesit din comun. Chiar daca ii plac aventurile, Sagetatorul isi va da seama, mai devreme sau mai tarziu, ca nu sunt chiar ceea ce isi doresc pentru restul vietii.
isi va da seama in cele din urma ca acest gen de parteneri nu sunt pe atat de curajosi si deschisi pe cat sunt de nesabuiti si iresponsabili.

Pesti

Pestii sunt atrasi de persoanele mai putin cuminti deoarece cred ca personalitatea acestora se completeaza cu stilul lor calm si cuminte. Femeia Pesti gaseste baietii rai extrem de atragatori. Ea nu poate sa-si ascunda slabiciunea atunci cand intalneste o astfel de persoana. Desi Pestii simt initial o atractie puternica pentru astfel de persoane, ei isi vor da seama mai tarziu ca, de fapt, acestia ascund o sensibilitate mult mai puternica decat a lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI