Close sidebar
Close sidebar

400.000 de femei, fortate sa fie sclave sexuale in bordeluri: "Ma violau in fiecare minut"

A fost teroare in bordelurile japoneze! Sute de mii de femei au fost obligate sa se prostitueze de catre militari!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Avea doar 14 ani cand a fost luata de pe strada de un grup de militari si bagata cu forta intr-o masina. In acea seara, viata lui Lee Ok-seon a luat sfarsit. Copila a fost tarata intr-un bordel pentru soldatii japonezi, pe vremea in care China era ocupata de Japonia.

Femeile din bordeluri erau rapite, cumparate sau convinse sa lucreze acolo, iar barbatii le fortau sa intretina relatii sexuale in conditii inumane. Violurile erau repetate, dar inainte tinerele erau batute, unele fiind gravide sau cu boli cu transmitere sexuala.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Ma violau in fiecare minut", a fost declaratia socanta a unei filipineze care a avut aceeasi soarta tragica. Existau peste 125 de bordeluri, iar numarul violurilor crestea intr-un mod greu de imaginat.

"Nu am vrut niciodata sa ofer placere. Nu urasc pe nimeni, dar nu voi putea uita niciodata ce mi s-a intamplat", sunt cuvintele pline de durere ale unei supravietuitoare, care la cei 90 de ani, inca asteapta ca guvernul  japonez sa isi ceara iertare. 

Citeste mai multe detalii despre cazul terifiant pe www.descopera.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI