Oricine va aprecia o carte si o va considera un cadou simbolic ideal. Daca persoanele dragi tie sunt pasionate de domeniul religios si daca au o adevarata colectie de carti pe acest subiect, in continuare iti vom recomanda cateva titluri cu ajutorul carora nu ai cum sa dai gres! 

Fara indoiala, cele mai cunoscute carti de religie din intreaga lume sunt cele scrise de Nealle Donald Walsch, mai exact Conversatii cu Dumnezeu vol.

I+II+III. Toti cei care au citit aceste carti, au spus ca viata li s-a schimbat radical, deoarece au inceput sa fie mai optimisti, sa inlature frica si sa traiasca, in adevaratul sens al cuvantului. Cartile nu au legatura cu o religie anume, ci cu ideea de dialog cu Creatorul. Astfel, autorul ii adreseaza intrebari pe care cu siguranta le-ai avut si tu la un moment dat, despre viata in general si despre probleme care ne macina pe toti. 

Citeste si: Comandă cele mai noi titluri ale începutului de vară din cea mai mare librărie online: LIBREX!

A doua recomandare din aceasta serie este Ucenicul lui Iisus Hristos, de Sotirios Crotos. Despre aceasta carte, se spune ca este una speciala, fiind tradus in limba latina dupa textul original gasit intr-o pestera din Muntii Palestinei, scris de catre un ucenic al lui Iisus Hristos, mai exact doctorul Sotirios Crotos.

Este o carte perfecta pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre viata lui Iisus si despre intamplarile din acele zile, povestite de catre unul dintre ucenicii sai.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De la Editura Humanitas, iti recomandam Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini. Cuvantul ,,Filocalie” provine din limba greaca si inseamna ,,iubirea de virtute” sau ,,iubirea de frumusete divina”. Aceasta carte o poti darui unei persoane care apreciaza cu adevarat viata crestina si care se ghideaza dupa invataturile duhovnicesti. 

O carte care cu siguranta va fi pe placul multor persoane este Leacuri manastiresti. Terapii pentru trup si suflet, de Mariana Borloveanu. Asa cum ii spune si titlul, cartea dezvaluie tuturor diferite leacuri adunate din manastirile ortodoxe din Romania si din Balcani. Calugarii si-au dorit sa imparta cunostintele acumulate de-a lungul timpului, astfel incat sa ajute cat mai multe persoane. Aceasta carte a vazut lumina tiparului datorita Mariei Borloveanu (jurnalist si teolog) care a cercetat ani de zile manstiri si sihastrii. 

Citeste si: Scriitorul Charles Webb, autorul romanului „Absolventul”, a murit la vârsta de 81 de ani

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ultima recomandare din aceasta serie este o lansare de anul acesta: Cum a devenit Isus Dumnezeu, de Bart D. Ehrman. Este o carte care analizeaza modul in care crestinii l-au perceput pe Isus de-a lungul istoriei.

Autorul doreste sa demonstreze modul in care Iisus a fost recontextualizat in functie de locuri si de epoci. Este o carte foarte interesanta, pe care cu siguranta o va aprecia oricine isi doreste sa inteleaga mai multe lucruri despre religie in general si despre Iisus in particular. 

Toate aceste carti pot fi comandate de la LIBREX, cea mai mare librarie online din tara si singura care ofera transport gratuit la fiecare comanda, indiferent de valoarea acesteia. 

In incheiere, am vrea sa stim care este cartea pe care ai darui-o cuiva drag vara aceasta, dintre cele prezentate mai sus! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si