Asupra acestui ultim aspect ne vom concentra atenția pe parcursul articolului de față, din care poți afla care sunt cele mai importante 5 consumabile necesare în băile clădirilor de birouri.

Săpun lichid

Nu e cazul să amintim că spălarea mâinilor după utilizarea toaletei este o regulă elementară de igienă, iar pentru a o respecta, angajații au nevoie de apă și săpun. Firește, apa trebuie să vină de la chiuvetă, iar în apropierea acesteia se amplasează un dispeser cu săpun lichid.

Folosirea acestui tip de săpun este mai sigură în băile comune cum sunt și cele din clădirile de birouri, pentru că se evită transmiterea de germeni prin atingerea aceluiași săpun de către mai multe persoane.

Totodată săpunul lichid păstrat în dispensere speciale nu ia contact cu alte suprafețe care ar putea fi contaminate și nici nu devine un mediu propice pentru dezvoltarea de bacterii sau ciuperci iubitoare de umezeală.

Uscătoare de mâini

După spălare, mâinile trebuie uscate, iar în acest scop este nevoie de unul sau mai multe dispozitive speciale. Așadar, pentru dotarea băilor destinate angajaților  cumpără uscătoare de mâini profesionale, special concepute pentru astfel de spații.

Acestea sunt disponibile în diferite variante, care se diferențiază în funcție de performanțe, design și modul de utilizare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Dacă vrei un dispozitiv rezistent și totodată performant, îți recomandăm  uscătorul de mâini Esenia High Power ABS alb, care rezistă până la 500.000 de utilizări și poate fi folosit inclusiv pentru uscarea feței sau a părului.

De asemenea, poți opta și pentru un  uscător de mâini Dyson Airblade V, HU02 gri, cu un design modern și o capacitate de a reține 99% din germenii existenți în aerul dintr-o toaletă comună.

Hârtie igienică

În mod sigur, ai fi dotat baia cu acest produs fără a fi nevoie să ți-l prezentăm noi, însă am decis să o facem, pentru că sunt câteva precizări importante și în privința sa.

Fiind vorba de o baie folosită zilnic de un număr mare de utilizatori, rolele obișnuite s-ar epuiza rapid și ar trebui înlocuite frecvent, chiar și de mai multe ori pe zi. Această practică s-ar dovedi ineficientă și chiar costisitoare, nemaipunând la socoteală faptul că o parte din hârtie igienică ar fi irosită.

În cazul de față se recomandă folosirea de role mari, cu lungimi ce pot ajunge chiar la 500 de metri sau mai mult. De asemenea, poți dota baia și cu hârtie igienică pliată, însă trebuie să ții cont că pentru fiecare variantă ai nevoie de dispensere speciale.

Odorizante  

Citeste si: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini fără precedent cu suprafața Soarelui, la cea mai înaltă rezoluție de până acum: „Arată în detaliu frumusețea câmpului magnetic”- antena3.ro

Cu cât o baie este mai intens utilizată, cu atât crește riscul apariției de mirosuri neplăcute. Pentru a evita acest risc este nevoie de o curățenie și o igienă exemplară, însă de mare ajutor sunt și odorizantele pentru baie.

Acestea sunt de două tipuri, respectiv odorizantele pentru vasul de toaletă și odorizantele de interior. Cele din prima categorie curăță și parfumează vasul de toaletă, care este una din sursele acelor mirosuri neplăcute, în timp ce odorizantele de interior creează un ambient plăcut și împrospătează aerul din baie.

Dezinfectant

Oricât de bine ar fi întreținută, baia este un spațiu favorabil dezvoltării germenilor, care sunt prezenți mai ales pe suprafețele atinse frecvent de mai multe persoane, cum ar fi clanțele ușilor sau robinetele de la chiuvetă.

Pentru a exclude riscul de a pleca de la toaletă cu astfel de agenți patogeni, se recomandă și instalarea unor dispensare cu dezinfectant în dreptul ușii de acces, care se folosesc după spălarea mâinilor, la ieșirea din baie.

Acestea sunt cele 5 consumabile care sperăm că nu vor lipsi niciodată din baia pusă la dispoziția angajaților tăi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si