Avem top 5 cele mai bune filme cu mafia. Filmele de acțiune îți vor atrage curiozitatea și te vor ține în suspans pe tot parcursul filmului.

Primul film de excepție care face senzație în lumea mafiotă se intitulează „Băieți buni”. Filmul semnat de Martin Scorsese și lansat în 1990 expune povestea unui gangster de mâna a doua care ia parte la o spargere împreună cu Jimmy Conway (Robert de Niro) și Tommy De Vito (Joe Pesci).

Ultimii doi ajung apoi să devină personaje importante ale Mafiei. Acest film este inspirat din realitate.

Al doilea film aflat în top este „A fost o dată în America”. Pelicula din 1984 prezintă dintr-o perspectivă epică teme majore legate de prietenie, amintiri, violență și trădare, văzute din perspectiva personajului principal, Noodles. Filmul mafiot este despre un grup de gangsteri everei din New York. Cei trei bărbați și-au jurat că vor muri unul pentru celălalt. Filmul poate fi privit și ca o poveste a unui om care este în război cu el însuși. David "Noodles" Aaronson este un criminal sălbatic și neîndurător, dar iubitor și cald în același timp.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe locul trei am clasat filmul „Nașul”. Pelicula americană, lansată în anul 1972, în regia lui Francis Ford Coppola este o adaptare după un roman celebru. „Nașul” este despre viața familiei mafiote Corleone. Este expusă pe larg povestea ascensiunii, a decăderii și a noii ascensiuni a familiei mafiote din New York.

5 filme bune cu mafioți
„Nașul” - film mafiot, celebru.[Sursa foto: google]

Filme celebre cu mafioți 

Locul patru este ocupat de „Pulp Fiction”.

Filmul celebru din 1994 apreciat pentru dialogul său spumos, eclectic, combinația ironică de umor și violență dar și pentru firul narativ nonlinear. De-a lungul vizionării filmului veți întâlni mafioți, criminali, dar și o valiză misterioasă. Anumiți critici au încadrat filmul ca fiind o comedie neagră.

Pe ultimul loc, dar nu cel din urmă, avem filmul „Lorzii crimei”. Pelocula din 2007 îl prezintă pe misteriosul și nemilosul Nikolai (Viggo Mortensen), implicat într-una dintre cele mai cunoscute grupări ale crimei organizate londoneze. Existența lui liniștită este tulburată când o întâlnește pe Anna (Naomi Watts), o moașă nevinovată care încearcă să îndrepte lucrurile si descoperă întâmplător posibile dovezi împotriva grupării. Nikolai, aflat într-o situație fără ieșire, va declanșa o serie de crime, decepții și răzbunări.

5 filme bune cu mafioți
Lorzii crimei - film din 2007.[Sursa foto: google]

Aceste filme sunt de neratat, în caz că nu le-ați vizionat până acum. Poveștile expuse sunt uimitoare și vă lăsa oportunitatea de a deprinde învățături.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si