Obiecte decorative

O decorațiune va fi întotdeauna cadoul potrivit pentru un astfel de eveniment, existând și avantajul că poți alege dintr-o gamă largă de variante. Darul nu trebuie, însă, ales la întâmplare, ci ținând cont de gusturile gazdelor și de stilul în care acestea și-au amenajat locuința. Poate fi un ceas de perete, o statuetă, un tablou sau orice alt obiect decorativ cu o valoare estetică deosebită.

Evită, totuși lucrurile ieftine și banale, dacă vrei ca gazdele să aprecieze cadoul tău și să nu-l „facă uitat“ undeva printr-o debara.

Citeste si: Fondurile de pensii private obligatorii se aflau în luna august în creștere cu 25,85%, cu active de peste 86 de miliarde de lei

Accesorii de grădinărit

Se înțelege din capul locului că un astfel de cadou nu poate fi făcut cuiva care s-a mutat într-o garsonieră sau la bloc, însă este potrivit pentru cineva care locuiește la casă. În mod sigur, gazdele vor avea nevoie de astfel de accesorii pentru a-și îngriji grădina, așa că darul tău va fi foarte bine primit. O mașină de tuns iarba, un atomizor sau un trimmer pentru tuns gardul viu se numără printre cele mai inspirate cadouri din această gamă.

Un set de veselă

Cadoul pentru casă nouă trebuie să fie în concordanță cu evenimentul, iar o altă idee inspirată în acest sens este setul de veselă.

E de presupus că gazdele au deja un astfel de serviciu de masă, din moment ce dau o petrecere, însă niciodată nu strică unul în plus. Alege un set cu mai multe piese din materiale de calitate și cu un design deosebit. Alternativ, poți opta pentru un set de tacâmuri din argint, care nu are cum să nu fie apreciat.

Electrocasnice

Aceasta este o altă categorie de cadouri cu care poți merge fără emoții la o astfel de petrecere.

Un aspirator, un cuptor cu microunde, un espressor sau un sistem de supraveghere a camerei copilului sunt doar câteva sugestii din această gamă. De asemenea, dacă știi că gazdele își doresc un aparat scump cum ar fi o combină frigorifică sau un smart TV cu diagonală mare, poți vorbi cu alți prieteni pentru a strânge împreună suma necesară. Chiar dacă va fi un singur cadou oferit „la comun”, în mod sigur le veți face o mare bucurie gazdelor.

Citeste si: Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice


O băutură de colecție

O sticlă de băutură fină te scoate din impas de fiecare dată când nu știi ce dar să alegi, fiindcă este potrivită pentru orice fel de ocazii. De aceea, dacă ți se pare că gazdele au tot ce le trebuie în noua casă, poți merge la petrecere cu o sticlă de vinars bun, un vin de colecție sau orice altă băutură fină. De evitat băuturile de duzină, pe care le găsești la orice non-stop, precum și cele pe care știi că gazdele nu le agreează. Dacă nu ești foarte convins de preferințele gazdelor, poți merge pe șampanie, care e în ton cu evenimentul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Românul din Rahova care le dă lecții de viață americanilor la ei acasă

Important de reținut este că la o astfel de ocazie nu se oferă cadouri personale gazdelor Darurile oferite trebuie să fie practice și de folosință comună. Dacă, totuși, preferi să faci un cadou individual, va trebui să oferi ceva ambilor soți, pentru a nu da dovadă de impolitețe.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce înlocuim FOLIA DE ALUMINIU


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si