Ca să reușești să-i surprinzi plăcut pe cei dragi, îți prezentăm 5 idei originale pentru cadouri de Crăciun, iar astfel vei fi apreciat de cei din familie, care se vor bucura de noutățile pe care le-ai pregătit pentru ei:

O vacanță last minute surpriză

Un cadou reușit nu este neapărat un obiect, poate să fie și o excursie în locurile pe care persoana iubită visează de ani de zile să le viziteze.

Dacă nu ai reușit până acum acest lucru, află ce poți face cu voucherele de vacanță în perioada următoare și rezervă o vacanță last minute surpriză, care va face senzație în momentul în care vă oferiți unii altora cadouri de Crăciun.

Poți să alegi stațiuni montane din România, un sejur romantic la Marea Neagră ori în Delta Dunării sau o vacanță de iarnă cu odihnă și relaxare în Transilvania, Bucovina ori Maramureș. Cu siguranță că această aventură este un cadou inedit, de care să vă bucurați împreună, pentru că cele mai frumoase daruri sunt momentele fericite, care peste ani se transformă în amintiri de neuitat.

Un brad de Crăciun neconvențional

Simbolul Crăciunului, nelipsit din casele românilor, bradul poate să fie un punct de pornire perfect pentru un cadou original. Alege o temă despre care știi că-i place persoanei dragi căreia îi pregătești surpriza și realizează decorațiuni inedite.

Folosește-ți imaginația și inventivitatea pentru un brad muzical, un brad al amintirilor, în care, în loc de globuri, să pui fotografii din excursii, vacanțe și aniversări petrecute împreună sau un brad gourmet, ornat cu bunătăți de Crăciun. Vei avea mare succes cu această idee originală de cadou. 

O experiență de relaxare

Achiziționează un voucher pentru o vizită la un spa de lux, o zi la un centru de tratamente cosmetice sau o sesiune de styling și fashion coaching.

Cadoul tău va fi foarte apreciat, fiindcă persoana care îl primește se poate bucura de o experiență de relaxare așa cum își dorește. În plus, poate alege chiar ea momentul când vrea să folosească acest voucher, nu este condiționată de o anumită zi din perioada sărbătorilor.

Astfel arăți că te gândești la ceea ce îi place și că știi că este o persoană ocupată, așa că îi oferi ceea ce își dorește poate cel mai mult: timp pentru sine. Și nu orice fel de timp liber, ci unul de calitate, cu beneficii pentru starea fizică și emoțională.

O cutie muzicală personalizată

Iată un obiect clasic, care nu se va demoda niciodată. Aduce bucuria copilăriei și nostalgia altor vremuri, iar acum ai posibilitatea să oferi cadou de Crăciun o cutie muzicală cu melodia preferată, astfel încât, la deschiderea darului, cea care îl primește să fie pur și simplu fericită.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ca să înnobilezi acest gest delicat, adaugă în interiorul cutiei și o mică bijuterie. Dacă te-ai hotărât să oferi acest cadou original unui domn, poți să pui în cutie un ac de cravată sau o tabacheră de argint. Vei reuși să-ți arăți sentimentele față de persoana respectivă cu stil și delicatețe.

Un buchet de flori din bomboane

Suntem obișnuiți să primim și să dăruim dulciuri de Crăciun, dar vei impresiona pe toată lumea dacă oferi bomboane sub formă de buchet, aranjamente florale cu dulciuri sau flori făcute din caramele, ciocolată și marțipan.

Pe lângă faptul că arată cu adevărat spectaculos, aceste surprize dulci au și un gust delicios, așa că sunt un cadou de sărbători perfect pentru cei apropiați.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Alege ceea ce îți place dintre aceste idei originale și nu uita că atunci când oferi cadouri de Crăciun ai prilejul să dăruiești celor dragi nu doar simple obiecte, ci experienţe magice!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si