Important este că, în general, oferta de jocuri de pe telefon este similară cu cea de pe PC. Unele site-uri de profil, precum Frank Casino mobil, îți oferă posibilitatea de a juca și varianta demo păcănelelor. În cazul în care nu ai cont deschis, poți opta pentru această variantă pentru a juca 5 sloturi populare pe mobil în 2022.

MIDAS GOLDEN TOUCH

Conform mitologiei antice grecești, Midas a fost regele Pessinusului, o cetate din Frigia, fiind cunoscut pentru abilitatea sa de a transforma în aur orice atingea. Este o poveste cât se poate de interesantă pentru un amator de sloturi și nu numai. Cui nu-i place aurul? Producătorul Thunderkick a transpus întocmai legenda, creând un joc patronat de imaginea semizeului, care îți ia ochii prin strălucirea lui.

Simbolul Wild (mâna care transformă materia în aur) setează factorul de multiplicare.

Citeste si: În ce oraș din România este cel mai mic preț la combustibil. Aici litrul e mai ieftin cu 25-35 de bani

· 1 Wild oprit pe ecran înseamnă câștig x2.

· 2 Wild-uri= x4

· 3 Wild-uri= x8

· 4 Wild-uri= x16

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

· 5 Wild-uri= x32

De asemenea, există un simbol Scatter (camera comorilor). Minim trei Scatter-uri inițiază secvența de până la 20 de rotiri gratuite (numărul de runde suplimentare este direct proporțional cu numărul de simboluri de pe ecran).

STARZ MEGAWAYS

5 jocuri de păcănele care sunt populare pe mobil în 2022

5 jocuri de păcănele care sunt populare pe mobil în 2022.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Este un joc cu planete de diferite mărimi și cu pietre prețioase, în care se poate ajunge la 117649 de modalități se plată.

Combinațiile câștigătoare se formează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că rotirile câștigătoare pot fi mai rare, dar „își iau revanșa” prin plățile mari.

Citeste si: Marea Britanie va renunța la izolarea bolnavilor de COVID: „Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus”

Simbolul Wild este o stea cu multe colțuri, care se extinde pe toată rola. Singurul simbol pe care nu îl înlocuiește este Bonus-ul (Soarele), Seria de învârtiri suplimentare declanșată de minim 3 simboluri Bonus oprite pe ecran beneficiază de funcția Sticky Wilds. Cu alte cuvinte, o dată oprit pe o rolă, Wild-ul se extinde și rămâne acolo până la finalul rundei.

DINOPOLIS

5 jocuri de păcănele care sunt populare pe mobil în 2022

Jocuri 2022.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Are o grafică foarte simpatică, acțiunea desfășurându-se într-un cazinou în care jucătorii, angajații și artiștii ce întrețin atmosfera sunt … dinozauri. Până și jetoanele sunt personalizate, având în centru o urmă de picior de dinozaur. Astfel, avem personaje care joacă cărți, care au în „mâini” teancuri de bani, care sorb dintr-un cocktail sau care cântă la un microfon ca în filme de epocă.

Simbolul Wild are atașat un factor de multiplicare (x2 sau x3) și poate substitui orice simbol, mai puțin mâna cu cărți de joc albastre, care este Scatter.

Minim trei simboluri Scatter oprite pe ecran declanșează funcția „Dino Coins”, în timpul căreia pe role pot ateriza monede cu valori diferite, de la 5 la 1000 (reprezentând factor de multiplicare pentru miză).

BIG BASS BONANZA

5 jocuri de păcănele care sunt populare pe mobil în 2022

Jocuri păcănele.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În loc să îți urăm „noroc la sloturi” îți putem ura la fel de bine „fir întins”. Într-o traducere adaptată la acest joc, „Big Bass” înseamnă „peștele cel mare”. Acesta este verde și joacă rol de simbol Scatter. Minim trei capturi aduc între 10 și 20 de rotiri suplimentare, în timpul cărora se pot obține câștiguri mari.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Mărturia emoționantă a femeii care a înviat la morgă. Ea a fost aruncată printre zeci de cadavre: „Încărcau morții în basculantă”

Pluta, lanseta, libelula și cutia de scule, elemente atât de iubite de pescari, sunt și ele simboluri importante. Simbolul Wild nu putea fi decât pescarul cu un „monstru” în brațe. Pictogramele reprezentând pești obișnuiți au diferite valori, intrând în categoria „Money Symbol”. Volatilitatea jocului este medie spre ridicată.

HELLCATRAZ

5 jocuri de păcănele care sunt populare pe mobil în 2022

Noi jocuri 2022.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Înainte de a juca, trebuie să alegi modul, între „Mixed Mistery symbols” (volatilitate ridicată) și „Lockdown Mistery Symbols” (volatilitate super ridicată). Grafica este asemănătoare cu cea a jocurilor de pe PC din anii 90, iar jocul prezintă celebra înschisoare aflată pe o insulă înconjurată de ape în care trăiesc rechini ucigași. Simbolurile câștigătoare dispar și lasă loc altora, pentru mai multe plăți făcute în cadrul aceleiași runde.

Citeste si: Cum s-a schimbat viața youtuber-ului care trăiește cu 4 păpuși gonflabile! „Nu sunt complicate și sunt complet lipsite de stres!”

Obiectivul este să colecționezi cât mai multe chei. La 2000 de chei colecționate, se activează funcția Super Free Spins, în care simbolurile mister se descoperă pe role fără să fie nevoie de câștigurile în cascadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si