Close sidebar
Close sidebar

5 locații din România unde să mergi cu rulota fără griji și fără risc să te îmbolnăvești de coronavirus

Chiar dacă am intrat în sezonul rece, nu e niciodată un moment nepotrivit să îți faci planuri pentru o vacanță de vis. În campingurile de rulote poți să găsești tot confortul pentru o vacanță relaxantă, chiar în tipul iernii. Când toate stațiunile sunt în pericol de carantină, natura este mai primitoare ca niciodată.

Razvan Ilie,

Locații de camping cu rulota în România. Chiar dacă poți poposi într-un colț retras de natură, asta nu înseamnă că nu dispui de facilități moderne și confort

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei care și-au făcut un obicei din mersul cu rulota în vacanță spun că nimic nu se compară cu această experiență: îți alegi singur locația, ești cazat chiar în mijlocul naturii și ai, în plus, tot confortul de care te bucuri și la un hotel pretențios.

În perioada pandemiei există un avantaj suplimentar pentru a-ți planifica o excursie cu rulota. Spre deosebire de cazarea la hoteluri și de riscurile legate de aglomerațiile din zonele turistice, în cazul excursiei cu rulota eviți contactul cu alte persoane, aglomerația este exclusă, iar vecinii de camping nu sunt un

pericol real de îmbolnăvire.

Citeste si: Cum a transformat o fetiță de 11 ani o rulotă veche într-o casă de lux. FOTO de necrezut

5 locații din România unde să mergi cu rulota fără griji

Dacă până de curând românii erau reținuți cu privire la planificarea excursiilor pe cont propriu, cu autorulota din dotare sau închiriată, odată cu nevoia de autonomie și distanțare socială, perspectiva unei vacanțe în mijlocul naturii și în siguranța căsuței pe 4 roți este din ce în ce mai tentantă. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poți vedea mai jos 5 locații de munte din România unde poți să îți vacanța în rulotă, după selecția celor de la blog.autovit.ro. Într-o vacanță cu rulota, nu cheltuiești decât pe combustibil și pe mâncare. Iar pentru cea din urmă, ai toate utilitățile pentru preparare la bordul mașinii, astfel încât va fi cu siguranță mai ieftin decât la restaurant. 

Camping Ursulet- Durau.
Ce poți să vizitezi: traseu montan prin Munții Ceahlău, vârful Toaca, Parcul Național Ceahlău etc

Camping Ursulet – Durau, Moldova

Tarif rulotă: 35 ron.
Facilități: căsuțe de cazare, băi moderne, bucătărie utilată, foișor lângă râu, zonă de picnic, grătar, șemineu în aer liber, acceptă animale de companie.
Ce vizitezi prin împrejurimi: traseu montan prin Munții Ceahlău, vârful Toaca, Parcul Național Ceahlău, Cetatea Balvanyos, Barajul Izvorul Muntelui Bicaz, Lacul Izvorul Muntelui, Cetatea de Scaun a Sucevei.

Camping Vuurplaats, Suceava, plasat chiar în Fundul Moldovei

Camping Vuurplaats, Suceava

Tarif rulotă: aprox. 30 ron.
Facilități: zonă pentru foc de tabără, cabluri electrice, Wi-Fi, restaurant, grupuri sanitare și mașini de spălat.
Ce vizitezi prin împrejurimi: Mănăstirile din nordul Bucovinei, Herghelia Lucina cu 400 de cai și Cetatea de Scaun a Sucevei.

Camping Laguna Albastra, Brașov

Tarif rulotă: aprox. 40 ron.
Facilități: pescuit, terenuri de sport, grupuri sanitare, apă curentă, locuri de joacă pentru copii, piscină, dușuri și foișoare, restaurant, piscină, Wi-Fi.
Ce vizitezi prin împrejurimi: Cetatea Făgărașului, Brașov, Viscri, Transfăgărășanul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Camping Vampire, la doi pași de Castelul Bran

Camping Vampire, Bran

Tarif rulotă: aprox. 20 ron.
Facilități: conectare la curent electric, utilități sanitare, Wi-Fi gratuit, spălătorie, închiriere biciclete, grătar permis pe terenuri, butelii de gaze, este permis accesul cu animale de companie, contra-cost.
Ce vizitezi prin împrejurimi: Castelul Bran, Brașov, drumeție prin Parcul Bucegi, Parcul Făgăraș, Parcul Național Piatra Craiului, Peștera Dâmbovicioara, bisericile fortificate Viscri, Prejmer, Harman și Vulcan.

Camping Cheile Turzii

Tarif rulotă: aprox. 35 ron.
Facilități: apă și dușuri cu apă caldă, electricitate, restaurant și bucătărie, loc pentru foc de tabără, bar și restaurant.
Ce vizitezi prin împrejurimi: traseul Izvorul Popii – Valea Arineilor – Cascada Ciucaș, defileul râului Hășdate, peștera „Cetățeaua Mare”, Cascada Ciucaș, Cheile Turului, Cheile Borzești.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI