Close sidebar
Close sidebar

5 motive să alegi monitoare second-hand de la ABD Computer

Când vine vorba despre monitoare de calculator performante, trebuie precizat de la bun început faptul că acestea sunt destinate, în principal, gamerilor și persoanelor ce lucrează în domeniul graficii sau al editării foto-video.

Roxana Lupea,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru a realiza cu succes proiecte excelente sau pentru ca experiența jocului virtual să fie cât mai plăcută, alegerea unor monitoare de calculator cu configurație dedicată reprezintă mereu o investiție inteligentă.

Cu toate acestea, nu excludem utilizarea monitoarelor în scopuri generale, cum ar fi: vizionare serialelor, filmelor sau rezolvarea unor task-uri zilnice. Însă, dacă pentru cei din prima categorie, performanța și calitatea device-ului pe care își desfășoară activitatea primează, pentru utilizatorii generali prețul este cel care influențează cel mai mult alegerea.

Pentru a satisface ambele categorii de consumatori, firma de specialitate ABD Computer pune la dispoziție o gamă variată de monitoare second-hand, ce se remarcă prin performanță, calitate înaltă și prețuri avantajoase.

5 motive pentru care monitoarele SH de la ABD Computer merită "a second chance"

În ziua de astăzi, atât experiența și exigența consumatorilor, cât și seriozitatea firmelor din industria IT Refurbished, au dus la înlăturarea oricărei îndoieli, suspiciuni sau neîncrederi privind produselor second hand.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

ABD Computer, firmă situată în top 3 companii din această industrie, este foarte apreciată de către clienți (persoane fizice și juridice) pentru calitatea excepțională a produselor, oferite la prețuri rentabile.

Experții firmei explică care sunt cele mai importante motive pentru care merită să avem încredere în gama de monitoare second hand:

Orice monitor second hand este oferit la un preț ce rareori depășește 1.500 lei, pe site-ul abdcomputer.ro.

Calitatea monitoarelor SH nu trebuie pusă la îndoială, căci respectul pe care firma îl are pentru clienții săi nu îi permite să ofere produse sub un anumit standard al performanței. Orice produs din categoria de monitoare PC second hand a firmei ABD Computer beneficiază de garanție standard de 12 luni și de opțiunea de extindere a acesteia până la 2 ani. Acesta este un alt motiv ce denotă seriozitatea și profesionalismul cu care firma tratează nevoile clienților.
Posibilitatea de a returna sau schimba produsul comandat, în termen de 90 de zile de la plasarea comenzii, fără nici o explicație, reprezintă un motiv real pentru care un monitor ieftin din categoria second hand merită într-adevăr „a second chance”. Echipa de service dedicată a firmei va avea grijă ca, în cazul în care produsul dorit prezintă anumite defecte, acestea să fie rapid și eficient eliminate. De asemenea, ABD Computer este alături de client de la începutul procesului și până la sfârșit, oferindu-i toate informațiile de care are nevoie în vederea efectuării unei achiziții potrivite. Prin alegerea unor modele de monitoare SH performante în detrimentul unora noi, orice utilizator are șansa de a contribui la ocrotirea mediului înconjurător. Refolosirea monitoarelor ușor uzate contribuie la reducerea cantității de deșeuri toxice și la creșterea ciclului de viață al produsului.

ABD Computer – una dintre cele mai largi și variate game de monitoare second hand din București

Ghidându-ne după feedback-ul pozitiv al clienților, se poate spune faptul că ABD Computer este printre cele mai apreciate firme de specialitate din București. Experiența de peste 22 de ani pe piața IT Refurbished din țară a permis companiei să înțeleagă mai bine nevoile consumatorilor și să se adapteze constant la exigențele acestora.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aprecierea venită din partea cumpărătorilor are la bază motive reale, pertinente, susținute de realitate. Dintre acestea amintim: raportul calitate-preț excelent, performanța garantată a produselor, testarea prealabilă a acestora înainte de a fi comercializate, oferirea garanțiilor extinse, prezentarea realistă a produselor pe site și multe altele.

Așadar, dacă te afli în căutarea unui monitor PC ieftin, dar funcțional și performant, alege fără teamă unul din gama second hand a firmei ABD Computer. Este imposibil ca în portofoliul impresionant al acesteia să nu găsești un model adaptat nevoilor și bugetului tău. Site-ul abdcomputer.ro abundă în oferte irezistibile, potrivite chiar și celor mai exigente cerințe.

În cazul în care ai certitudinea că monitorul este device-ul de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele, însă nu ești sigur de model sau de configurația potrivită, trebuie să știi că poți apela cu toată încrederea la serviciile de consultanță ale companiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI