Mai mult decât atât, cele 5 motociclete Harley Davidson oferite în campania Vlad Cazino sunt customizate de către ambasadorii de brand- popularii actori de stand-up comedy Micutzu și Cătălin Bordea, doi dintre favoriții publicului amator de umor de calitate online și offline.

Citeste si: Povestea tristă a unei cosmeticiene din Brazilia poreclită "Pinnochio" după cele 8 operații la nas. Cum arată acum

Campania Harley Davidson Vlad Cazino este organizată în perioada 4 octombrie- 25 noiembrie 2021, special pentru pasionații de sloturi, live cazino și bingo. Pe lângă aceste motociclete Harley Davidson, cei de la Vlad Cazino propun și alte premii interesante. Nu mai puțin de 150 de jucători norocoși împart fondul de premiere în fiecare săptămână de campanie- 20.000 RON bani la cazino, 10.000 rotiri extra la slotul 20 Super Hot și 50 Vouchere Bingo.

Extragerile celor 150 de premii săptămânale vor avea loc în fiecare vineri, din 08.10 până în 26.11 (8 extrageri săptămânale). Sunt deschise promoției absolut toate jocurile de sloturi, mesele din live cazino și jocurile de bingo cu mize reale. Orice mize sunt acceptate!

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Lista completă a nominalizărilor Academiei Americane de film

Fiecare 30 RON rulaj înseamnă o șansă la unul din premiile campaniei

Participarea este simplă, la fel ca la campaniile anterioare lansate de Vlad Cazino. Orice jucător interesat trebuie doar să opteze pentru înscriere în contul de client Vlad Cazino (cont nou sau existent). Apoi, la 30 RON rulați la sloturi, Live Cazino sau Bingo, primește un tichet la extragerea săptămânală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Toate tichetele acumulate se iau în considerare și la Marea Extragere de la finalul promoției, la care se acordă 3 motociclete Harley Davidson, customizate special de ambasadorii Vlad Cazino- Micutzu și Cătălin Bordea. Celelalte 2 motociclete sunt oferite pe parcursul campaniei, în momente surpriză.

Citeste si: Globurile de Aur 2021. Care sunt cele mai bune filme ale anului

Se pot acumula oricât de multe tichete pentru extrageri, dacă se realizează rulaj eligibil multiplu de 30 RON. Mai multe tichete se traduc desigur prin mai multe șanse existente la extragerile aferente, deci șanse mai mari de a câștiga premii. Se poate câștiga un premiu/ săptămână, dar se poate participa la toate extragerile programate în campanie.

Vampirul Vlad: "Cea mai șmecherifică promoție din istorie"

„Toamna asta trăiește senzații tari la cea mai șmecherifică promoție din istorie și câștigă o motocicletă Harley Davidson! Ți-am pregătit Extrageri săptămânale, la care am de dat două motociclete Harley Davidson surpriză, 20.000 RON, 10.000 rotiri la 20 Super Hot și 50 Vouchere Bingo", este invitația adresată de charismaticul personaj Vlad, vampirul pus pe distracție care ilustrează gazda cazinoului online Vlad Cazino.

Cu experiențe intense oferite la sloturi, live cazino, bingo, jackpot poker și mai nou chiar pariuri virtuale, Vlad Cazino reprezintă un centru complet de divertisment online.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, prin campaniile derulate, Vlad Cazino își demonstrează angajamentul de a oferi românilor distracție în mod echilibrat, online și offline. Nu sunt deloc întâmplătoare implicările active alături de UNTOLD (atmosferă de festival veritabil) și lumea stand-up comedy.

În materie de promoții, doar în ultimul an s-au oferit premii inedite precum lingouri de aur, gadgeturi de top pentru acasă sau pachete de festival UNTOLD, pentru distracție la cel mai înalt nivel.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, cine este iubita lui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si