Cand vine vorba despre rochii, femeile niciodata nu au prea multe. Intotdeauna se gaseste un umeras liber pentru o noua achizitie, care va fi purtata la un moment dat. Si trebuie sa recunosti si tu ca saptamanal admiri in secret cateva rochii, fie cand mergi la cumparaturi, fie treci pe langa un anumit magazin in drum spre locul de munca. Nu iti face griji: toate facem asta si de cele mai multe ori, ajungem sa cumparam rochiile la care am visat.

Si daca ar fi sa facem un top al rochiilor din dressing-uri, cu siguranta rochiile de seara sunt fruntase. De ce? Pentru ca asa cum este si firesc, sunt cele mai folosite. Rochiile de seara pot fi purtate la o cina romantica, la o iesire alaturi de prieteni, la un eveniment unde dress-code-ul nu impune o rochie de gala de exemplu, de ce nu si la teatru si asa mai departe.

Cu siguranta si tu ai vrea sa gasesti un magazin care comercializeaza rochii de seara calitative, la preturi accesibile. Nu este imposibil, mai ales daca ne referim la magazinele online. Daca vei comanda dintr-un astfel de magazin, o sa ai numai de castigat. In primul rand, o sa gasesti zeci de rochii dintre care poti alege, iar sansele sa iti gasesti marimea disponibila sunt mult mai mari decat in magazinele fizice, unde sunt expuse doar cateva bucati din fiecare tip de rochie.

In continuare o sa iti prezentam 5 rochii de seara special pentru tine, care speram ca o sa iti fie pe plac.

Prima recomandare este o Rochie MBG roz pal cu maneca trei sferturi. Este perfecta pentru un eveniment oficial de seara, un eveniment caracterizat de eleganta, poate chiar un eveniment caritabil, dar care nu impune un dress code de tip ,,black tie”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru o iesire la un restaurant cu prietenii sau colegii de serviciu, o Rochie neagra eleganta cu maneci bufante cu imprimeu poate fi alegerea perfecta. Este o rochie la limita dintre casual si elegant, o rochie care in contextul potrivit, poate fi purtata si ziua, nu doar seara.

Pentru o aniversare intr-un club spre exemplu sau un eveniment ,,glamorous” ai nevoie de o Rochie Atmosphere cu aplicatii sclipitoare si decolteu adanc. Este o rochie care va iesi in evidenta, asa ca daca iti place sa fii in centrul atentiei, este exact ce iti trebuie. Si cu toate ca este o rochie scurta, ramane in continuare feminina si pastreaza o nota de mister, multumita manecilor lungi si bufante care ,,cumintesc” rochia.

Pentru o aparitie de neuitat, iti recomandam o Rochie Atmosphere tip sacou rosu cu nasturi aurii.

Rochiile tip sacou sunt foarte populare in ultima perioada pentru ca arata extrem de bine. Punctele de atractie ale acestei rochii sunt nasturii aurii si faptul ca este asimetrica.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iar daca vreti sa fii senzuala si eleganta in acelasi timp, alege o Rochie din catifea neagra si paiete. Iti garantam ca o sa primesti multe complimente, mai ales ca rochiile cu o singura maneca au devenit din ce in ce mai apreciate in ultimul timp.

Speram ca ti-au placut propunerile noastre si ca o sa alegi una dintre aceste rochii pentru urmatoarea ta iesire in oras.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si