Cu toate acestea, fiecare persoana este vulnerabila in fata numeroaselor situatii neplacute care pot aparea in orice moment, asa ca este recomandat sa fim intotdeauna cu un pas inainte si sa avem o masura de siguranta in plus. Exista polite de asigurare care te pot ajuta sa gestionezi in mod confortabil si avantajos, la costuri accesibile, problemele neasteptate care se pot ivi atunci cand te astepti mai putin si pun presiune pe bugetul tau.

Practic, asigurarea este ca o umbrela pe care o porti cu tine in permanenta, ca sa fii intotdeauna acoperit atunci cand ploua. Iata care sunt cele mai importante tipuri de asigurari pe care oricine trebuie sa le aiba ca sa depaseasca mai usor evenimentele nedorite.

Asigurare medicala

Trebuie sa fii recunoscator pentru sanatatea ta si sa ii oferi tot respectul pe care il merita. O asigurare medicala privata ofera o serie de beneficii esentiale pentru ca tu si cei dragi tie sa beneficiati de servicii inalte in unitati medicale de top. Aceasta acopera situatiile in care apar accidentari sau imbolnaviri, dar ofera si acces la serviciile de preventie in diferite clinici private. O asigurare de sanatate privata prezinta flexibilitatea in alegerea acoperirii, acopera un numar mare de servicii medicale de care nu poti beneficia altfel decat contra cost, iti da sansa de a beneficia de tratamente moderne in unitati de top si aparatura de ultima generatie.

Asigurarea medicala privata poate acoperi costurile pentru o interventie costisitoare in cazul unor probleme majore sau interventii complicate, ofera seturi de analize si consultatii anual in baza unui pachet de preventie, ingrijire post-operatorie si suport medical permanent.

Beneficiile unei astfel de polite sunt uriase, mai ales ca investitiile serioase pentru a obtine servicii medicale de calitate reprezinta ultimul lucru pe care ti-l doresti atunci cand te confrunti cu o afectiune neasteptata sau esti victima unui accident.

Asigurare de viata

Grija pentru familia ta este cea care trebuie sa te determine sa inchei o asigurare de viata. In cazul unor evenimente neprevazute, acesta este cel mai eficient mod de a te asigura ca le mentii standardul de viata daca nu-i vei mai putea sustine financiar. O astfel de polita este necesara atunci cand esti casatorit, ai copii sau parinti in varsta. Pe langa riscul de deces, asigurarea de viata acopera si situatii precum diferite tipuri de invaliditate, traume, interventii chirurgicale sau spitalizare. In cazul in care ai parte de un incident nefericit, datoriile si cheltuielile tale sunt imediat acoperite, asa ca nimic nu va afecta bunastarea familiei tale. Mai mult, o asigurare de viata poate fi transformata intr-un instrument de economisire ori investitie, important este sa alegi ceea ce este mai potrivit pentru tine.

Asigurare pentru pensie

Daca iti doresti sa duci o viata cat mai linistita la batranete si vrei mai multi bani decat iti va oferi sistemul public, ar trebuie sa iei in considerare o pensie administrata privat sau facultativa. Cel mai indicat ar fi sa faci asta acum, cand esti tanar, poti sa muncesti si iti permiti sa pui ceva deoparte si pentru zilele in care vei dori sa iti pastrezi standardul de viata, chiar daca nu mai esti la serviciu.

Economiseste de-a lungul anilor si bucura-te in momentul pensionarii de o suma semnificativa, perfecta pentru un trai decent.

Asigurare de locuinta

Pentru cei mai multi dintre noi locuinta reprezinta cel mai valoros bun pe care il detinem. Prin urmare, este nevoie sa ne asiguram ca aceasta este protejata in cazul in care apar diferite situatii neasteptate. Asadar, pe langa asigurarea obligatorie in caz de cutremur, alunecari de teren si inundatii, o polita facultativa acopera cladirea, bunurile de valoare, electrocasnicele in situatia unor accidente, furturi, vandalism sau fenomene naturale. In plus, asigurarea pentru locuinta poate fi utila si in cazul in care, in calitate de proprietar, provoci anumite pagube vecinilor tai ori ai la randul tau neplaceri cauzate de acestia.

Asigurare auto

Autoturismul pe care il folosesti zi de zi este expus la nenumarate riscuri, de la accidente in trafic, avarii si zgarieturi pana la incendii, furt sau fenomene naturale. Daca vorbim de principalul tau mijloc de transport, masina mult visata la care tii foarte mult si pentru care ai economisit sau te-ai imprumutat la banca, atunci trebuie sa o protejezi cat mai bine. Asigurarea obligatorie civila este utila pentru daunele pe provocate unui tert, insa doar o polita facultativa va acoperi cheltuielile pentru pagubele pe care le sufera automobilul tau.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Orice tip de asigurare alegi, trebuie sa stii ca polita poate fi personalizata in functie de nevoile tale specifice. Identifica primele de asigurare care corespund cel mai bine situatiilor in care te regasesti sau ai putea sa ajungi si protejeaza-te pentru a beneficia de mai mult confort atunci cand treci prin diverse evenimente neprevazute.

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si