Dacă alegi corect personajul pe care ȋl interpretezi la petrecere, atunci știi că poți să te bucuri de o amintire frumoasă. La Partymag vei avea parte de o multitudine de costume speciale și de accesoriile care sӑ te ajute sӑ te simți bine. Aici vei putea sӑ te ȋmbraci ȋn costumele de carnaval care te vor trimite automat cu gȃndul la eroi, la filme sau mitologie. Vei descoperi cӑ poți sӑ te bucuri alӑturi de prietenii tӑi, de familie sau de strӑini care au aceeași pasiune.

Iatӑ 5 tipuri de costume de carnaval pentru bӑrbați pe care trebuie sӑ le ȋncerci cel puțîn o datӑ la petreceri:

1. Dacӑ vrei sӑ te simți că un rege din perioada medievalӑ, atunci poți cumpӑra un astfel de costum

Regii din perioada medievalӑ erau foarte respectați și erau de temut. Acum poți sӑ simți puterea pe care o avea un asemenea rege, costumȃndu-te ȋn acest tip de personaj pentru carnaval. Vei putea sӑ ai pelerinӑ roșie, pӑlӑrie și cordon care sӑ te punӑ ȋn valoare și sӑ scoatӑ ȋn evidențӑ emblemele specifice unui asemenea rang. 

Citește și: Ce nu trebuie să porți niciodată la o nuntă? Superstiții pentru marele eveniment!

2. Un supererou precum Iron Man te vă face sӑ simți cu adevӑrat puterea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacӑ alegi sӑ te ȋmbraci ȋntr-un supererou, atunci te vei bucura de ȋntreaga atenție ațintitӑ asupra ta. Vei putea cumpӑra de pe site costumul Iron Man, care este frumos realizat, care are detalii care pun ȋn evidențӑ structura costumului.

Pe lȃngӑ salopeta care vă reprezenta corpul sculptat al lui Iron Man, vei avea și masca. Aceasta din urmӑ te vă ajuta sӑ intri ȋn pielea personajului pentru ȋntrega petrecere.

3. Vrei sӑ fii regele animalelor pentru o zi? Cumpӑrӑ un costum ȋn care sӑ fii leu

Dacӑ mergi la o petrecere care are o tematicӑ ce ține de animale sau dacӑ vrei sӑ te simți regele animalelor pentru o zi, atunci poți alege un costum cu formӑ de leu. 

4. Dacӑ vrei sӑ ai prestanțӑ și sӑ te simți admirat de cӑtre ceilalți invitați de la petrecere, atunci poți opta pentru a te ȋmbrӑcă ȋn Cezar

Citește și: Costumele mirilor, tot mai spectaculoase

Costumul care reprezintӑ un personaj istoric, este ȋntotdeauna apreciat de cӑtre cei prezenți la un carnaval. Astfel, poți opta pentru costumul Cezar, care este reprezentativ prin rochia albӑ lungӑ, prin cureaua aurie și, mai ales, prin coroana specific. 

5. La o petrecere de Halloween poți sӑ alegi sӑ te ȋmbraci ȋntr-un asasin celebru sau ȋntr-un personaj malefic

Poți alege și un personaj malefic sau negativ, ȋn funcție de locul unde se ține petrecerea sau conform tematicii. De exemplu, de Halloween poți sӑ te ȋmbraci ȋntr-un asasin celebru. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si