Close sidebar
Close sidebar

50.000 de turisti sunt asteptati pe litoral. Care sunt preturile in Mamaia si in Vama Veche

Romania a intrat oficial in vacanta! 50.000 de turisti trebuie sa ajunga pe litoral, fie ca vorbim de Mamaia sau de Vama Veche. Toata lumea se gandeste la mare, valuri, plaja, soare. Exista insa diferente majore intre nordul si sudul litoralului. De ce placeri va puteti bucura in paradisul fitelor sau in ultimul refugiu al boemei, vedeti acum!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Dar litoralul inseamna mai mult decat plaja si valuri.

Daca va petreceti minivacanta de Rusalii pe plajele din Mamaia Nord, asta inseamna ca aveti cardul plin. De ce spunem asta? Totul aici se serveste la sticla. Aceasta sampanie este 850 de lei, urmatoarea 1.100 de lei, iar votca, 500 de lei.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

LITORALUL, INTRE NORD SI SUD

Daca vreti mancare de calitate, atunci va dam o veste extraodrinara. Adevarati masterchefi gatesc pentru dumneavostra in Mamaia Nord. Eu mi-am comandat un file de somon special. Costa 50 de lei, dar face toti banii, va gantam.

Turistii care vor sa fie tratati ca niste regi pe litaral alleg hotelurile de 4 stele. Platesc 400 de lei pentru un apartament prezindential, dar in acesti bani au acces nelimitat la SPA si micul dejun inclus.

Patru stele din Mamaia nu se compara cu cortul de aici din Vama Veche. Partea buna e ca aici nu platesti nimic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI