Close sidebar
Close sidebar

6 destinații sigure pentru o vacanță de neuitat

Vacanțele sunt unele dintre cele mai așteptate perioade din an atât pentru copii, cât și pentru adulți. În aceste momente, indiferent de vârstă sau de preferințe, persoanele vor petrece câteva zile pline de distracție, odihnă, peripeții deosebite și obiective turistice vizitate! Alături de toate aceste beneficii ale unui sejur, majoritatea doresc să se bucure totodată de un concediu în siguranță!

Laura Macovei,

6 destinații sigure pentru o vacanță de neuitat

[Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vrei să petreci un sejur incredibil alături de persoanele dragi într-una dintre cele mai populare, îndrăgite și sigure destinații de vacanță, atunci iată 6 locuri care te vor uimi încă din prima zi a sejurului!

Antalya, Turcia

Ce spui de un sejur incredibil în Antalya- Turcia în 2022 care să îți ofere nu doar relaxarea și odihna de care ai nevoie, dar și clipe palpitante, pline de aventură, distracție, dans, muzică live, bucătărie locală și unități de cazare perfecte! 

Citește și: Vacanţa de iarnă 2022- 2023: Cât timp mai merg elevii la şcoală înainte de Crăciun?

În Antalya poți vizita: centrul orașului, plaje deosebite, obiective turistice culturale și naturale, cartierul vechi Kaleici, ruine și situri arheologice, muzee și numeroase alte obiective care te vor încânta încă din primele minute!

Atena, Grecia

Capitala Greciei, Atena, este un oraș superb care nu dezamăgește niciun turist! Fie că petreci un sejur de 3 zile sau 10 zile, vei avea întotdeauna obiective turistice de vizitat, delicii culinare de gustat și suveniruri de cumpărat! 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Este un oraș cu siguranță turistic și sigur pe care-l poți vizita singur, alături de partener sau parteneră, familie sau grupul de prieteni! Vizitează: Acropola, Cartierul Plaka, Agora Antica, Templul lui Zeus, Palatul și grădinile Zappeion, Grădinile Naționale din Atena.

Sevilla, Spania

Un oraș impresionant care te va cuceri încă din aeroport este Sevilla, din Spania. Cu oferte atractive pentru toate buzunarele, destinația oferă turiștilor sejururi sigure, distractive și odihnitoare deopotrivă. 

Citește și: Televiziunea Kanal D, premiată pentru “Excelență în industria media”

Vei putea vizita singur sau alături de cei dragi unele dintre cele mai atractive obiective turistice, precum: Casa de Pilatos, Metropol Parasol, Arena Coridelor, Parcul Maria Luisa, Triana sau Piața Spaniei/ Plaza de Espana.

Cairo, Egipt

O locație deosebită și plină de însemnătate, Cairo este o destinație de vacanță sigură care găzduiește clipe de neuitat! Considerată și „Poarta Răsăritului” capitala Egiptului pune la dispoziția turiștilor unități de cazare ce oferă protecție și confort, alături de numeroase obiective turistice culturale, istorice și naturale. Nu trebuie să ratezi nici bucătăria locală, magazinele de suveniruri sau alte frumuseți ale locului!

Kefalonia, Grecia

Kefalonia a fost dintotdeauna o destinație incredibilă pentru turiștii de pretutindeni deoarece le oferă acestora un sejur întocmai după preferințele și nevoile lor. Vrei relaxare sau distracție? Delicii culinare locale sau potrivite unui anumit tip de regim? Plajă sau drumeții? Hoteluri all inclusive sau cabane de vacanță? Viață de noapte sau plimbări de la răsărit și până la apus? Un sejur romantic sau amuzant alături de grupul de prieteni? Indiferent de preferințele tale, Kefalonia te așteaptă!

Bodrum, Turcia

Bodrum este o altă destinație de vacanță sigură și plină de momente impresionante din Turcia care pune la dispoziția tuturor turiștilor peisaje incredibile! De la plajele cu nisip fin și auriu, la baruri și cluburi de noapte, drumeții și vizita la Castelul Sf. Petru- Castelul Bodrum, indiferent de durata sejurului tău, nu vei avea cum să te plictisești!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bucură-te de un sejur extraordinar alături de toate persoanele dragi ție într-una dintre destinațiile exotice, populare și sigure, cu soare 365 de zile pe an, vreme întotdeauna extraordinară, delicii culinare locale deosebite, plaje curate și munți împăduriți, magazine cu suveniruri tradiționale și nu în ultimul rând, distracție și odihnă!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI