Luptele par mai reale

Sistemul de luptă din New World seamănă mult mai mult cu un RPG de acțiune, un lucru neobișnuit pentru un MMO. Tutorialul de deschidere al jocului prezintă elementele de bază, dar acestea nu sunt suficiente. Un click stânga (pe mouse) efectuează un atac ușor, în timp ce dacă îl ții apăsat se execută un atac puternic. Însă blocarea și eschivarea sunt cruciale pentru șansele tale de supraviețuire.

Butonul Shift te ajută să te ferești din calea inamicilor, în timp ce butonul din dreapta al mouse-ului blochează adversarii. 

Acum că știi aceste lucruri basic, dar nespecificate în totalitate în joc, vei putea avansa mai rapid și vei putea rezista unei lupte mai lungi.

Fă-ți provizii de mâncare și echipament de camping

Mâncarea și poțiunile (în special cele de vindecare) sunt incredibil de importante pentru șansele tale de supraviețuire. Le poți adăuga la rezervele tale rapide (3, 4, 5 și 6), astfel încât să fie întotdeauna ușor de folosit.

Pentru a face rost de provizii este necesar să jupui și să măcelărești animalele cât mai des posibil în timpul aventurilor. Acestea îți asigură hrana, haine și te ajută să-ți crești nivelul de experiență.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaje pentru profesori și învățători de Ziua Internațională a Educației 2022

De asemenea, este important să ai mereu la tine obiectele necesare pentru a crea o tabără care are rolul de a te ajuta să te odihnești și să-ți recapeți sanătatea.

Nu omite arta meșteșugului

Arta meșteșugului sau craftingul este o parte importantă a jocului New World, pe care nu trebuie să o treci cu vederea.

Fiecare profesie este îmbunătățită făcând o anumită acțiune precum spartul pietrelor, tăiatul copacilor sau colectarea ierburilor. Prin urmare este important să aloci suficient timp acestor acțiuni.

Explorează temeinic toate zonele posibile din joc

New World nu are moduri în care să explorezi lumea în viteză, dar are un sistem de bază pentru călătorie rapidă. Îl poți folosi doar pentru locațiile pe care le-ai vizitat anterior, dar reduce timpul de călătorie, cu condiția să fi explorat temeinic în trecut zonele respective. Prin urmare, dacă îți dorești ca în viitor să călătorești mai rapid, este important să explorezi fiecare colțișor al jocului.

Citeste si: Hai să descoperi ofertele de angajare oferite de un renumit studio de videochat din București

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În plus, doar explorând vei putea da peste cufere și lăzi de aprovizionare utile. De obicei, acestea conțin materiale de meșteșugărit, dar, uneori, vei da peste o armă sau o armură valoroasă care poate face o mare diferență în ceea ce privește șansele tale.  

Alătură-te unei echipe

MMO-urile sunt cele mai distractive atunci când faci echipă cu alții. New World încurajează acest lucru prin intermediul echipelor, denumite companiilor.

Găsește o companie care să îți convină, deoarece unele companii sunt mai hardcore decât altele. Trebuie să faci alegerea cu grijă, deoarece poți schimba fracțiunea numai la 120 de zile de joc.

Ai nevoie de monede pentru a avansa mai ușor în joc

Ca în orice joc de tip MMO, în New World ai nevoie de monede virtuale pentru a cumpăra accesorii, ustensile sau arme și pentru a avansa mai rapid în joc. Pe Eldorado poți găsi monede pentru serverul UE al New World ieftine .Tot aici poți găsi servicii de stimulare New World care îți permit să achiziționezi îmbrăcăminte, să-ți îmbunătățești caracterul și echipamentul.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si