Close sidebar
Close sidebar

"Alte 6 țări trebuie denazificate după Ucraina". Anunțul de la Moscova despre lista neagră a lui Putin

Un deputat din Duma de stat a Rusiei a făcut o declarație năucitoare. "Alte 6 țări trebuie denazificate după Ucraina", spune el.

Sorin Negru,

Rusia a declanșat invazia Ucrainei în data de 24 februarie 2022 

[Sursa foto: Daily Express]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deputatul comunist al Dumei de la Moscova, Serghei Savostianov a propus nici mai mult, nici mai puțin decât un plan de „demilitarizare și denazificare” a șase țări din vecinătatea Rusiei.

Citeste si: Joe Biden: „Putin nu poate rămâne la putere”. Reacția Kremlinului

Este vorba de Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Moldova și Kazahstan, după cum relatează Ziarul de Gardă din Republica Moldova.

Șase țări, pe lista Rusiei de "denazificare"

Deputatul comunist spune că aceste măsuri militare sunt necesare „pentru un proces mai complet de asigurare a securităţii Federaţiei Ruse”.

Deputatul Serghei Savostianov a întocmit şi un document în acest sens, transmite NEXTA pe Telegram, potrivit sursei citate.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 32. Un reactor nuclear de cercetare din Harkov, lovit de o rachetă. Mai multe orașe, recucerite de armata Ucrainei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Demilitarizarea şi denazificarea Ucrainei va asigura o securitate durabilă pentru popoarele Ucrainei, Rusiei şi întregii Europe. Pentru un proces mai complet de asigurare a securităţii Federaţiei Ruse, pe lângă Ucraina, consider că este oportună includerea, în zona de denazificare şi demilitarizare, a statelor baltice (Lituania, Letonia, Estonia), Polonia, Moldova şi Kazahstan”, se arată în documentul publicat pe 24 martie.

Deputatul Serghei Savostianov a prezentat în Duma de stat de la Moscova un document pentru denazificarea mai multor țări după Ucraina

[Sursa foto: Nexta]

Misiunea Rusiei: să-şi concentreze forţele „pentru a reînvia patria puternică şi multinaţională”

Potrivit lui Serghei Savostianov, acum Rusia ar trebui să-şi concentreze forţele „pentru a reînvia patria puternică şi multinaţională”, dar şi „pentru a apăra vorbitorii de rusă care locuiesc în Ucraina, care au avut de suferit ultimii ani din cauza politicii anti-ruseşti”.

Citeste si: VIDEO SRI a avertizat în 2017 despre pericolul Putin

Duminică, 26 martie, este a 32-a zi de război în Ucraina. Trupele ruse continuă să bombardeze orașele din Ucraina, mii de oameni au fost evaluați din calea războiului.

Potrivit Rusiei, aceasta ar fi o „operațiune specială” scopul căreia ar fi denazificarea Ucrainei și protejarea vorbitorilor de rusă din Donbas.

Citeste si: Celebra lunetistă "Baghera", capturată de forțele armate ale Ucrainei. Rușii au abandonat-o rănită pe câmpul de luptă

La 27 februarie, Vladimir Putin a anunțat că își pune forțele nucleare în stare de alertă, iar într-o decizie fără precedent, Uniunea Europeană a decis să trimită arme Ucrainei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI