Lumanarile sunt asezate langa lambriurile de lemn care acopera peretii. Localul in care clientii se bucura, seara de seara, de o atmosfera romantica e ales la intamplare!

Sala amenajata rustic are doua iesiri asa cum prevede legea, extinctoare si toate autorizatiile necesare. Chiar si asa pericolul exista: pe dusumeaua din lemn, proprietarul localului a asezat un incalzitor electric folosit in mod normal pentru spatii deschise.

Dupa 523 de controale si peste 220 de sanctiuni aplicate de pompieri, mai multe localuri din Cluj asemenea celui pe care l-ati vazut in imaginile de mai devreme, functioneaza legal. De asemenea, de la inceputul anului peste 200 de localuri nu au primit avizul necesar pentru protectia civila. 

In subsoluri, in schimb, cluburile functioneaza... Unele chiar in cladiri cu risc seismic de grad 2:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La 2 ani dupa tragedia  care s-a petrecut in clubul Colectiv pompierii continua sa gaseasca si aici, in Bucuresti localuri care nu respecta prevederile legale. Recent unul dintre cele mai mari cluburi bucurestene a fost amendat cu 5000 de lei.

In doi ani, controalele autoritatilor n-au reusit sa ii opreasca sau macar sa-i sperie pe proprietarii localurilor care in goana dupa bani ar calca si pe cadavre. Puterea profitului le-a sters din memorie imaginile groazei.

Singurii care nu vor uita vreodata sunt parintii, fratii si surorile ramasi fara cei dragi.

Alexandru isi vegheaza tatal din Ceruri. De cand a plecat de langa el, omul cauta din rasputeri sa-i faca dreptate...

Lupta pe care de doi ani o duce e insa una cu morile de vant.

E pe cat de revoltator, pe-atat de trist. In lipsa sectiilor moderne care sa primeasca arsii, ramanem unii cu altii...

Doctorul Zamfirescu e unul dintre medicii care s-au oferit sa ii opereze in continuare pe raniti din Colectiv. Are 25 de pacienti din acea seara cumplita si de 1 an, tot face interventii:

"Este o placere sa vezi forta pe care o au, nu stiu cum erau inainte, dar acum sunt majoritatea dintre ei niste persoane extrem de puternice. I-a intarit acest eveniment"

In tot acest timp, decizia in procesul in care sunt judecati fostul primar Cristian Popescu Piedone si patronii clubului Colectiv se amana de la o luna la alta. Peste cateva zile, judecatorii vor anunta daca statul este sau nu parte din proces. Pana la o concluzie, Ministerul Sanatatii neaga ca ar exista un raport intocmit in 2017 care vorbeste despre lipsurile din sistem si refuzul sefilor de spitale de a transporta victimele de la Colectiv in strainatate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si