Pierduti intr-o mare de culori si miresme! Asa s-au simtit toti barbatii, in fata varietatii de flori din care cu greu au putut alege.

Citeste si: O suta de mii de romani au dat orasul pe viata la tara in 2017! De ce fac asta?

Acest tanar are o misiune cu adevarat dificila si... deloc ieftina.

Astazi, florarii au avut mai multi clienti decat in orice alta zi a anului. La aceasta florarie din centrul Capitalei astazi se aproximeaza vanzari de 180 de mii de lei.

Firmele au facut comenzi uriase. Peste 200 de trandafiri si 10 aranjanjamente florale intr-o singura livrare, de exemplu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Vanzari record au fost in online- aproape un sfert din total si asta pentru ca pachetele virtuale sunt concepute pentru a crea un adevarat spectacol.

Citeste si: Marian, românul care și-a ucis partenera pentru că nu a spălat vasele, a fost condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit

Pentru cauze nobile, in loc de flori sunt oferite astazi si produse handmade.

Comunitatea turca a organizat traditionalul targ caritabil, la Clubul Fenerbahce din Capitala, la care, de 18 ani, sunt stransi bani pentru diverse actiuni caritabile.

Citeste si: Andreea Bălan a fost externată! Care au fost primele ei cuvinte când a auzit VESTEA URIAȘĂ!

Pentru doamnele care si-au dorit obiecte mai sofisticate, dorinta le-a fost indeplinita de catre un producator care le-a adus tocmai din Istanbul.

Pentru a obtine astfel de produse se munceste foarte mult, spun producatorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si