Close sidebar
Close sidebar

8 Martie aduce, in florarii, venituri chiar si de 20 de ori mai mari decat in orice alta zi din an!

Domnii se intrec sa ofere plante cat mai exotice si sa faca surprize extravagante, iar bugetele pentru asemenea gesturi sunt deosebit de generoase.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pierduti intr-o mare de culori si miresme! Asa s-au simtit toti barbatii, in fata varietatii de flori din care cu greu au putut alege.

Citeste si: O suta de mii de romani au dat orasul pe viata la tara in 2017! De ce fac asta?

Acest tanar are o misiune cu adevarat dificila si... deloc ieftina. Astazi, florarii au avut mai multi clienti decat in orice alta zi a anului. La aceasta florarie din centrul Capitalei astazi se aproximeaza vanzari de 180 de mii de lei.

Firmele au facut comenzi uriase. Peste 200 de trandafiri si 10 aranjanjamente florale intr-o singura livrare, de exemplu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Vanzari record au fost in online- aproape un sfert din total si asta pentru ca pachetele virtuale sunt concepute pentru a crea un adevarat spectacol.

Citeste si: Marian, românul care și-a ucis partenera pentru că nu a spălat vasele, a fost condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit

Pentru cauze nobile, in loc de flori sunt oferite astazi si produse handmade.

Comunitatea turca a organizat traditionalul targ caritabil, la Clubul Fenerbahce din Capitala, la care, de 18 ani, sunt stransi bani pentru diverse actiuni caritabile.

Citeste si: Andreea Bălan a fost externată! Care au fost primele ei cuvinte când a auzit VESTEA URIAȘĂ!

Pentru doamnele care si-au dorit obiecte mai sofisticate, dorinta le-a fost indeplinita de catre un producator care le-a adus tocmai din Istanbul.

Pentru a obtine astfel de produse se munceste foarte mult, spun producatorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI