Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant pe TikTok. O tânără a aflat că are cancer chiar de pe această aplicație

O tânără, de 22 de ani, a trecut prin cumpăna vieții. Fata a aflat că are cancer după ce a vizionat un clip video pe TikTok. Ea a aflat singură diagnosticul de pe aplicația cu care obișnuia să-și umple timpul liber.

Georgiana Balaban,

Tânăra care a descoperit că are cancer după ce s-a uitat pe TikTok. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fată, în vârstă de 22 de ani, din Marea Britanie și-a dat seama că are cancer chiar după TikTok. Tânăra a vizionat un clip pe aplicația pe care obișnuia să intre zilnic.

Tânăra din Marea Britanie s-a autoexaminat după ce a privit un clip video pe TikTok. Katie Claydon contribuie acum la conștientizarea importanței consultului.

Citeste si: Bolnavii de cancer s-ar putea vindeca de această boală necruţătoare. Cercetătorii au descoperit o sensibilitate a celulelor canceroase

În urma vizionării filmulețului, tânăra a învățat cum să verifice singură acasă dacă are cancer la sân. Fata a descoperit că acest procedeu este unul simplu. Verificarea se face prin se face prin palpare, așa că imediat după ce a văzut videoclipul, tânăra de 22 de ani a decis să se testeze singură.

Din joacă, tânăra și-a aflat singură diagnosticul.

Citeste si: VIDEO- Pentru sănătate, trebuie să avem zilnic curcubeu în farfurie

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Tânăra a urmat pașii pentru examinarea corectă a sânilor și a detectat un nodul care părea să fie în neregulă.

„Nu am fost prea îngrijorată când am găsit primul nodul. Am presupus că nu este nimic grav, iar ideea de cancer nici nu mi-a trecut prin cap.

Sincer, nu aveam idee că persoanele de vârsta mea pot face cancer la sân”, a mărturisit Katie Claydon.

TikTok-ul i-a schimbat viața lui Katie Claydon

După verificarea pe care și-a făcut-o singură, Katie a chemat-o repede pe masa sa. Cele două au început să verifice împreună. După ce și mama sa a intrat în panică, tânăra a mers la un medic, dar și acesta i-a spus că ar putea fi vorba despre cancer la sân.

Katie Claydon are cancer la sân. [Sursa foto: google]

„Am rugat-o pe mama să verifice și era îngrijorată. Cred că, după ce m-a văzut medicul și mi-a confirmat că există un nodul, abia atunci m-am speriat puțin că ar putea fi cancer. Când personalul clinicii de sân a spus că este îngrijorat, atunci m-am convins că este vorba despre cancer”, a declarat tânăra.

Citeste si: Doi frați și-au lăsat părul să crească timp de cinci ani pentru a-l putea dona în scop caritabil. Copiii erau batjocoriți la școală de către colegii lor

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În urmă cu două zile, Katie a primit confirmarea. Medicul i-a transmis că are cancer la sân. Britanica încurajează toate fetele pe rețelele de socializare să meargă la medic sau să se autoexamineze acasă, pentru prevenirea cancerului la sân.

Acum, Katie Claydon și-a creat o pagină specială de Instagram. Acolo oferă tot felul de sfaturi pentru fete și spune că, deși, în general, doar femeile de peste 35 de ani merg la medic pentru astfel de verificări, fetele tinere sunt la fel de predispuse pericolului.

Citeste si: Bolnavii cronici, vaccinați diferit împotriva COVID-19. "Din categoria celor care..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI