Close sidebar
Close sidebar

A ajuns acasa si a avut parte de o surpriza neasteptata! Si-a gasit camera complet schimbata. Ce s-a intamplat

Ultimul lucru la care te astepti atunci cand te intorci de la serviciu e sa iti gasesti camera complet impachetata in hartie. Exact asta a patit o tanara de 22 de ani din Essex, chiar de ziua ei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prietenii fetei au stat 8 ore pentru a impacheta absolut tot in hartie de Craciun: patul, pernele, cartile si chiar dulapul au fost imbracate in hartie festiva. Iar reactia tinerei a fost pe masura.

„Am ramas socata. A fost o surpriza placuta, dar nu am stiut ce sa zic. Au vrut sa imi ia ceva ce imi place, asa ca s-au gandit sa impacheteze tot ce detin. A fost amuzant, insa nu am reusit sa despachetez char tot. Nici momentul cand a trebuit sa imi despachetez patul nu a fost prea distractiv”, a declarat tanara. Intreg momentul a fost inregistrat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI