Close sidebar
Close sidebar

A ajuns la spital cu o entorsa, medicii i-au pus piciorul in ghips si in scurt timp a murit. Ce mesaj cutremurator a postat cu cateva ore inainte sa moara

Internat cu o banală entorsă, s-a stins la cateva zile pe patul de spital. E jale într-o familie din Tîrgu Jiu, după ce un tînăr a murit la scurt timp după ce, medicii i-au pus piciorul în ghips. Cutremurător e că doar cu cîteva ore înainte, băiatul şi-a postat pe o reţea de socializare un mesaj ce-avea să-i anunţe parcă.. moartea. A fost ultimul mesaj pe care baiatul a apucat sa i-l trimita prietenului sau, de pe patul de spital. ##VIDEO28441##

,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu o saptamana, tanarul a facut o entorsa, pe terenul de fotbal. Medicii i-au pus piciorul in ghips, apoi l-au trimis acasa, spunandu-i ca, daca are dureri, sa ia calmante. La cateva zile dupa, starea lui s-a agravat.

Cu cateva ore inainte sa moara, baiatul a postat o fotografie cu un tanar aflat pe marginea prapastiei, cu un mesaj tulburator.

"Ce ironic, pare ca am in frunte 6-6-6 Daca tu esti ingerul, atunci port eu coarnele Ma intorc unde demonii ma asteapta cu goarnele."

Marinela Davidescu, director medical Spi. Judetean de urgenta Târgu-Jiu: a suferit un stop cardio respirator, a fost resusitat timp de o ora si jumatate, fara ca manevrele de resuscitare sa il poata readuce la viata.

Intr-una dintre discutiile cu colegul sau, baiatul a apucat sa-i spuna ca in locul in care s-a lovit s-a format un cheag de sange, care ar fi urcat spre plamani. Directorul spitalului nu a stiut sa spuna daca baiatul a plecat acasa si cu o reteta pentru anticoagulante.


Marinela Davidescu: ar fi trebuit a se intample asa. Fiecare medic currant stie ce tratament se prescrie si cu siguranta o si face..

"Vom interveni si noi si vom si om face cercetarile in momentul in care se impugn. Noi vom lua legatura cu spitalul judetean Targu Jiu si bineinteles vom cere si noi lamuriri', a spus purtatorul de cuvant DSP Gorj.


Familia va depune plangere la politie dupa ce isi va inmormanta copilul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI