Cei trei minori și tatăl lor erau în această mașină roșie într-o parcare din Niso, o localitate din Serbia. Este posibil ca și în același autoturism să fi fost făcută și această înregistrare.

În această dimineață tatăl le-a trimis clipul video polițiștilor din Hunedoara fără să spună unde se află.

Cel mai probabil a fost localizat pe baza telefonului.

În înregistrare copiii par să susțină varianta unei răpiri.

Fiul mai mare al milionarului crede că totul face parte dintr-un plan pus la cale chiar de tatăl său.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Nu vă imaginați cât de aberante sunt declarațiile tatălui meu și ce manipulare a încercat el să facă. Acești copii frații mei nu au dispărut lumii, așa cum a declarat tatăl meu și ei au fost văzuți încă de duminică într-o benzinărie împreună cu un cunoscut al tatălui meu", spune el.

Judecătorii au decis săptămâna aceasta definitiv că cei trei minori trebuie preluați de stat, o realitate pe care Adrian Marțian refuză să o accepte.

"Eu ca tată al lor, vă spun sincer că o să cer azil, plec în Rusia".

Instanțe din București, Cluj, Mureș, Hunedoara și chiar din Spania au judecat dosare penale și civile legate de conflictul dintre părinți.

"Narativa asta pe care o tot periculează domnul marțian în ultimii doi ani de zile că mama ar fi fost agresivă nu s-a dovedit cu nicio probă, nici în România, nici în Spania", spune avocata mamei celor trei copii.

Autoritățile însă arată cu degetul spre ambii părinți și spun că cei mici sunt victimele unui abuz emoțional de ambele părți.

Autoritățile din Serbia trebuie să decidă asupra acestui aspect, abia apoi copiii ar putea ajunge înapoi în țară unde vor intra în grija statului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si