Close sidebar
Close sidebar

A ajuns o mana de oase dupa ce o boala grava a tintuit-o la pat. O femeie din Brasov duce o viata de cosmar, iar statul i-a sistat pensia de invaliditate

Angelica Delia Moraru este o femeie din Fagaras care ajuns sa traiasca un cosmar dupa ce o boala rara a tintuit-o la pat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Angelica Delia Morariu de 57 de ani din Victoria este un caz social extrem. O boala rara o tine imobilizata la pat si a ajuns la mila vecinilor. Avea o pensie de boala care ii asigura o supraveghere medicala si sociala, dar a pierdut si acest venit lunar pentru ca n-a reusit sa se prezinte la comisia de expertiza medicala de la Brasov care sa-i reevalueze starea de sanatate.

Asa se face ca femeia traieste din aprilie 2015 fara niciun venit, singura si fara niciun ajutor.  Universul ei este doar camera mizera din care nu mai poate iesi. Se taraste precum sarpele, de la pat pana la usa. Isi face nevoile pe dusumea pentru ca nu poate urca pe scaunul wc-ului, scrie Monitorul de Fagaras.

  Femeia spune ca boala ei este ereditara si primele semne au aparut la ea in urma cu 8 ani.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

,,In urma cu 8 ani mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu mine. M-am deplasat din ce in ce mai greu si nu mai am putere in maini. Am fost la medic si am fost diagnosticata cu distrofie musculara miotonica. Dupa cateva luni medicii au spus ca nu mai sunt apta de munca si m-au pensionat de boala, cu handicap gradul II. Boala a aparut dintr-o data si este ereditara.

Toti muschii din corp sunt afectati. Din cauza aceastei maladii am slabit si nu ma mai pot deplasa decat pe coate.

Am divortat in urma cu cativa ani, iar copii nu ma pot ajuta pentru ca au rostul lor, familiile lor. Este ingrozitor, dar m-am obisnuit. Din 2015 nu am mai luat pensia de boala care era de 1.000 de lei.

Am ajuns sa traiesc din mila prietenilor care imi aduc de mancare. Aceasta boala nu are leac, imi voi petrece ultimii ani din viata mai mult in pat" a spus plangand Angelica Delia.

Intreaga poveste AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI