Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite apoi i-a ucis iubitul tunisian

Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite, apoi i-a ucis iubitul tunisian. Scenele șocante au avut loc pe o stradă din Franța.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite apoi i-a ucis iubitul tunisian. Cristache este acum acuzat de crimă și dublă tentativă de omor.

Românul orbit de gelozie nu a suportat să-și vadă soția cu altcineva. El este acum judecat pentru crimă și dublă tentativă de omor, deoarece a ucis amantul soției. Cristache și-a alergat soția cu trei cuțite pe stradă, apoi l-a ucis în stil mafiot pe tunisian.

Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite apoi i-a ucis iubitul tunisian

Incidentul a avut loc în 2014. Românul a tras în tunisianul amant al soției trei gloanțe: unul în partea din spatele gâtului, iar celelalte două în piept, totul din gelozie. Cristache a aflat adevărul atunci când a primit un sms din greșeală din partea amantului soției prin care aceasta îi spunea să renunțe cât mai repede la el.

Românul a avut o discuție aprinsă cu soția lui, iar aceasta a recunoscut totul. Certurile au continuat, iar în 2014 femeia a plecat în Tunisia alături de sora sa. Când s-au întors, românul a intrat peste ele în casă după ce le-a rupt o fereastră.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bărbat de aproximativ 50 de ani, găsit de salvamari plutind în mare la Eforie Nord

Citeste si: FRF confirmă amânarea meciului UTA – Petrolul, după şase cazuri de coronavirus la gruparea oaspete

Citeste si: VIDEO. Turcia sare din nou în ajutorul României! Cinci unități mobile de terapie intensivă au ajuns în țara noastră

Cristache a înjunghiat-o pe sora soției, iar pe aceasta a rănit-o ușor. Cele două au reușit să scape cu ajutorul trecătorilor, însă nu aici s-a oprit și chiar a încercat alături de doi complici să-l răpească pe amantul soției.

Citeste si: Un nou focar de coronavirus în România. Unde a fost depistat? Autoritățile sunt în alertă

Tunisianul a fost atacat de complici, lovit cu capul de mașină, însă a reușit să scape cu viață. Însă, peste doar câteva luni a fost ucis cu sălbăticie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI