O tragedie fără margini a avut loc la Bistrița-Năsăud. Casa în care locuiau o bunică cu doi nepoței a fost cuprinsă de flăcări. Din păcate, un bebeluș a murit în incendiul îngrozitor, observatornews.ro.

Sfârșit terfiant pentru un bebeluș: a ars de viu în casă

Incidentul macabru a avut loc într-o localitate din Bistrița-Năsud. O casă în care locuiau o bunică cu doi nepoți, unul în vârstă de trei luni și unul în vârsăt de un an, a ars ca o torță.

"În interiorul casei cuprinsă de incendiu au fost surprinşi doi copii. Unul de aproximativ 1 an şi unul de aproximativ 3 luni. Din nefericire, bebeluşul în vârstă de 3 luni a fost găsit decedat de către echipajul medical",  a declarat purt.cuv. ISU Bistrița-Năsăud.

Din păcate, incendiul a fost fatal pentru bebelușul de doar trei luni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

"Aia e păcat, a ars copiluţul ala nevinovat, asta e",  a mărturisit o vecină.

Bunica și celălalt nepot au fost grav răniți și au fost transportați deurgență la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Primarul comunei a catalogat incendiul în care a pierit micuțul drept o tragedie și a declarat că o va ajuta pe bunică să reconstruiască locuința.

"O mare tragedie. A fost ca o explozie, după care s-a propagat focul şi nu au mai apucat, au scos copilul. E ars. În scurt timp copilul a decedat. Noi o să îi ajutăm cu tot ce putem de la primărie, nu se pune problema, tot ce o să trebuiască ca să îşi poată reconstrui, noi o sa venim în ajutorul lor", a declarat primarul comunei.

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi izbucnit din cauza uitilizării greșite a unei substanțe pentru aprins soba.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si