Un bărbat din Quebec a lovit o asistentă medicală pentru că i-a vaccinat soția împotriva temutului virus. Poliția locală este acum pe urmele suspectului.

Citeste si: Tratament pentru COVID-19, aprobat de Comisia Europeană

Asistenta medicală a fost bătută de soțul femeii pe care o vaccinase. Bărbatul i-a dat un pumn în față și este căutat de oamenii legii. Întreaga scenă a avut loc în biroul unei farmacii din orașul Sherbrooke.

Acolo, victima vaccina oamenii împotriva Sars-Cov-2. Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al poliției din provincia canadiană Quebec, individul este căutat.

„Suspectul nostru s-a dus direct în birou și a început să țipe la asistentă”, a spus reprezentantul poliției.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scandal la ușile Spitalului Județean Timișoara, unde zeci de pacienți s-au certat și chiar s-au împins cu paznicii, ca să poată intra în cabinetele medicilor

A băutut o asistentă pentru că i-a vaccinat soția

Cum a aflat că soția lui a fost vaccinată, a trecut la atac. Bărbatul a devenit nervos pentru că acest lucru s-a întâmplat fără voia lui.

Atunci el a lovit-o pe asistentă. În prezent, nu se știe cu exactitate dacă omul este împotriva vaccinării anti-Covid-19 și nici dacă soția sa chiar a fost vaccinată în farmacia respectivă.

Citeste si: Vaccinarea cu doza nr. 3 ar putea începe de săptămâna viitoare, spune medicul Valeriu Gheorghiță

a bătut asistenta pentru că i-a vaccinat soția

Asistentă bătută după vaccinare.

[Sursa foto: PixaBay]

Experții în sănătate susțin că mai multe asistente medicale au trecut prin situații similare de agresiune, încă de la începutul campaniilor de vaccinare.

Citeste si: Vaccinul anti-Covid-19 va fi obligatoriu în România? Anunțul făcut de Klaus Iohannis

Citeste si: România va începe administrarea celei de-a treia doze de vaccin! Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si