Un britanic a murit după ce a băut 22 de shot-uri în 90 de minute, într-un club de striptease din Polonia, au declarat autoritățile din țara est-europeană. 

Victima, care a fost identificată cu numele Mark C, a ieșit cu un prieten în clubul Wild Nights din Cracovia, potrivit Metro.co.uk.

Citește și: Ce mesaje tulburătoare au trimis aceste trei tinere înainte să fie torturate și îngropate pe o plajă

Anchetatorii au spus că Mark era deja beat și a încercat să refuze băuturile oferite în mod repetat de membrii personalului, dar a cedat la insistențele lor.

A fost jefuit după ce a murit

Britanicul a resistat la 22 de shot-uri înainte de a se prăbuși pe podeaua clubului, iar mai târziu a fost declarat mort de echipajul medical sosit la fața locului.

Citește și: Tragedie învăluită în mister la Timișoara: mamă și fiu, găsiți morți în locuință

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Parchetul Național al Poloniei a declarat că turistul avea un conținut de alcool în sânge de cel puțin 0,4%, ceea ce este considerat letal.

Potrivit autorităților poloneze, Mark a fost jefuit de 2.200 de złoți – echivalentul a 420 de lire sterline – în timp ce zăcea inconștient.

Poliția poloneză a descoperit un grup de crimă organizată

Biroul Central de Investigații al Poliției din Polonia (CBSP) a declarat că o anchetă de amploare are loc în cluburile de noapte după ce s-a descoperit că barmanii își îmbătau clienții înainte de a le

fura banii.

Poliția poloneză a acuzat 58 de persoane că fac parte dintr-un grup de crimă organizată în urma unei serii de raiduri în cluburi de noapte.

Un videoclip difuzat de autoritățile poloneze arătat cum mai mulți suspecții sunt arestați, iar dispozitive electronice, computere, bani numerar și telefoane sunt confiscate din cluburile de streaptese.

Printre cei arestați se numără și grupul care l-a forțat pe Mark C. să bea până la moarte, au spus polițiștii de la Varșovia.

„Una dintre pistele investigate de anchetatori se referă la victima care a fost condusă într-o stare de ebrietate, provocându-i pierderea cunoștinței și apoi moartea ca urmare a intoxicației cu alcool", au transmis oficialii polonezi.

Ei au adăugat: „Bărbatul nu a primit asistență medicală în timpul incidentului. Au fost efectuate arestări provizorii împotriva celor suspectați de acest fapt.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si