Bărbatul, originar din Poiana Stampei, a mers sâmbătă după-amiază la un bancomat în Vatra Dornei, de unde a retras suma de 1.000 de euro.

Țepuit la băutură

În drumul său spre casă, s-a oprit să bea într-un local, unde a intrat în vorbă cu o femeie pe care nu o cunoștea. După câteva ore de socializare, cei doi au plecat la un imobil din Vatra Dornei, unde au mai petrecut împreună ceva timp, iar ulterior fiecare a plecat la casa lui.

Citește și: VIDEO-Bani puțini pentru bătrânii din România. Aceștia fac sacrificii pentru a supraviețui din banii primiți de la stat

Când a ajuns acasă, bărbatul a constatat că îi lipsesc 950 de euro și un telefon mobil și a alertat imediat poliția. Oamenii legii au reușit să o identifice pe femeia de 26 de ani, din Câmpulung Moldovenesc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aceasta a recunoscut furtul, iar polițiștii au reușit să recupereze doar o parte din sumă, respectiv 2.553 de lei. Femeia este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de furt.

Un român a crezut că va scăpa nepedepsit după ce a comis 20 de jafuri în Italia. A furat parfumuri de firmă în valoare de peste 50.000 de euro

Un hoț român a fost capturat în Ancona, Italia, după ce a reușit să fure parfumuri în valoare de peste 50.000

de euro, după ce a dat 20 de lovituri de succes. Hoțul a fost prins de polițiști după o anchetă îndelungată și a fost dus în fața justiției pentru faptele sale.

Un grup de hoți români, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani fără domiciliu stabil în Italia, a furat parfumuri de marcă în valoare de 50.000 de euro în mai multe orașe din nordul și centrul Italiei.

În total, au dat aproximativ 20 de lovituri, vizând mai multe parfumerii de lux.

Citește și: În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au oprit la intrarea în România peste 30 de tone de deșeuri

În urmă cu puțin timp, bărbatul a fost arestat preventiv într-un penitenciar din Ancona, după ce a fost emis un mandat de arestare de către Judecătoria din Ancona.

El a fost acuzat de asociere în vederea săvârșirii de furturi de parfumuri și furturi în formă agravată în asociere. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si