Close sidebar
Close sidebar

A baut o sticla de bere, iar ce le-a facut apoi copiilor este infiorator! Bietii de ei, isi doreau doar ceva de mancare

Imagini revoltatoare surprinse intr-o autogara din Vaslui. Mama a doi copii isi indeamna copiii care plang de foame sa ia o gura de bere pentru ca "nu am mai fost bani pentru mancare".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile au aparut pe grupul Robo Stiri – Vaslui si au starnit un val de critici, culmea, nu la adresa mamei sau a autoritatilor locale, ci a presei care mediatizeaza astfel de cazuri.

“Luati si voi sa beti din sticla o gura de bere si va trece. Nu vedeti ca nu sunt bani?”, le-ar fi spus femeia celor doi copii, unul dintre ei asezat jos, pe pavele, la picioarele sale.
Internautii s-au aratat mai grijulii fata de imaginea judetului decat de situatia in sine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Iata o parte dintre reactii: "Nu mai postati lucruri rele despre Vaslui, nu e bine. Sunt betivi si betive peste tot in lumea asta. Daca vreti sa nu se mai vorbeasca urat de judetul nostru, postati lucruri pozitive”; “Haideti sa nu mai promovam astfel de specimen, ca nu ne face cinste. Betivi sunt peste tot, nu numai in Vaslui”; “Mai terminati oameni buni cu Vaslui.

Mai filmati asta si in alte judete, ca iti este rusine sa zici ca esti din zona”,  sunt doar cateva dintre comentariile lasate de cei care au vazut imaginile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI