Close sidebar
Close sidebar

A câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a șocat o lume întreagă

Toată lumea visează să câștige la loto. Ei bine, acest vis a devenit relitate pentru o femeie din Marea Britanie, care a câștigat marele premiu. Ce a decis să facă aceasta cu banii?

Laura Macovei,

A câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a șocat o lume întreagă

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce a făcut o femeie cu premiul cel mare câștigat la loto

În urmă cu mai mulți ani, Sarah Cockings a câștigat marele premiu la loto, în valoare de 260 de milioane de euro. La vremea respectivă, tânăra avea 21 de ani și era încă studentă la Universitatea Northumbria în Marea Britanie, potrivit mirror.co.uk.

Ea a decis să nu țină banii doar pentru ea, hotărându-se astfel să îi împartă cu familia. Le-a oferit celor două surori o parte din bani, aproximativ 11.000 de euro, pentru ca ele să poată să își pună implanturi mamare, potrivit surselor citate mai sus. 

Citește și: A murit Mystic Meg, cel mai cunoscut astrolog din Marea Britanie, care a prezis câștigurile la loto

Chiar după ce am câștigat, le-am făcut cinste surorilor mele cu aceste intervenții chirurgicale. Toată lumea își amintește asta ”, a povestit Sarah Cockings.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dar surprizele nu se opresc aici. Se pare că nu doar cele două surori s-au bucurat de premiul cel mare, ci și părinții fetei, care au primit cadou o casă.

Ce a făcut Sarah cu restul banilor

Potrivit sursei citate, se pare că Sarah Cockings și-a achiziționat două mașini: un Mini Cooper și un Range Rover Sport.

Cu toate acestea, fericirea nu a durat mult timp pentru tânăra darnică.

Citește și: Loto: Premiul Joker în valoare de aproximativ patru milioane de euro a ajuns la Pechea, județul Galați

Ea a mărturisit că la un an după ce a câștigat marele premiu, ea și partenerul ei s-au despărțit, iar motivul ar fi fost chiar banii.

Se pare că faptul că au fost copleșiți de un câștig atât de mare i-a adus pe cei doi în pragul despărțirii, susține Sarah.

„Cred că amândoi ne-am lăsat duși de agitația din jurul câștigului la loterie ”, a declarat aceasta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI