Un incident a avut loc în Câmpina, în anul 2022, atunci când un cioban a fost atacat de un urs. La acel moment, instanța de fond a admis în parte cererea formulată de ciobanul atacat, și ar fi obligat Ministerul Mediului la plata unor daune morale de 100.000 de lei și 1.000 de lei daune materiale. De asemenea, ministerul a fost obligat și la daune de judecată.  

Părţile au atacat decizia cu apel, iar Tribunalul Prahova a respins, miercuri, ca nefondate apelurile. Decizia nu este definitivă. 

Citește și: VIDEO- Un pui de urs, spectator la Raliul Argeșului. Cum a fost surprins animalul

Un pui de urs, spectator la Raliul Argeșului. Cum a fost surprins animalul

Un spectator neobișnuit a fost surprins de camerele de filmat la Raliul Argeșului, eveniment ce a avut loc în acest weekend. Un urs a fost surprins chiar pe marginea drumului. Vizibil speriat, animalul a așteptat ca mașinile să dispară, iar apoi  a traversat şoseaua  şi a dispărut în pădure. 

Citește și:  Prezența unui urs a fost semnalată la Vaslui. Locuitorii au primit un mesaj RO-Alert

Autoritățile au emis și un mesaj de avertizare a polulației,  Ro-Alert  pentru a semnala prezența animalului.

Prezența unui urs a fost semnalată la Vaslui. Locuitorii au primit un mesaj RO-Alert

Prezenţa unui urs a fost semnalată în zona industrială a municipiului Vaslui. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert duminică dimineață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și:  S-a trezit cu ursul în curte

Autoritățile din Vaslui au emis un mesaj RO-Alert, după ce un urs a fost văzut în zona industrială a municipiului. 

Cei de la ISU Vaslui au semnalat prezența unui urs într-o zonă industrială din municipiu.

Citește și:  Ursuleţ la plimbare prin Braşov, în plină zi, aproape de un spital

Ursul a fost văzut în cartierul Rediu, pe dealul aflat vizavi de fostul IAMC Vaslui. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Jandarmeriei Vaslui şi o ambulanţă tip B2.  

Locuitorii sunt rugați să păstreze distanţa faţă de animal şi să nu încerce să îl fotografieze ori să îl hrănească.

Ursuleţ la plimbare prin Braşov, în plină zi, aproape de un spital

Ursul  a fost văzut  la 50 de metri de intrarea unuia dintre cele mai mari spitale din centrul ţării. Paznicii au declarat că au văzut ursul de talie mică destul de aproape, acelaşi lucru fiind confirmat şi de aparţinătorii sosiţi la spital, dar şi de oamenii care se  aflau în zona de picnic, la iarbă verde, potrivit Observator.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a trimis, de asemenea, un mesaj Ro-Alert, sfătuind localnicii să nu se apropie de respectivul perimetru. Totul este monitorizat pentru a se putea interveni rapid în situaţii de urgenţă. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si