Cum a inceput totul, povesteste chiar el. Ideea i-a venit atunci cand bunicul lui a murit „ Am vrut sa creez o piesa de arta care sa le permita si altor oameni care trec prin aceasta experienta sa confrunte moartea in fiecare zi.”

„Am inceput sa colectez ramasite umane de pe internet. Am cumparat 200 de oase. Am cunostinte bogate in ceramica,si am stiut ca cenusa are proprietatea de a deveni lucioasa, asa ca am dezvoltat o retea speciala cu diferite ingrediente, printre care si cenusa umana.

In 4 luni, am realizat 8 produse de servit masa", a povestit el pentru boredpanda.com.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rezultatul a fost spectaculos. Datorita cenusii, vasele au capatat o culoare albastra lucuiasa. Asa a luat nastere noua lui afacere.

„Este un mod interactiv de a pastra cenusa celor dragi. Asa ii pot tine aproape”, a mai spus el.

Afaceristul sustine ca realizeaza suporturi de lumanari, cani sau bijuterii din cenusa. „Am inceput ca un proiect inspirat dintr-o tragedie, iar acum a devenit o afacere care schimba modul in care vedem moartea”, a mai declarat el.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si