O tânără care a petrecut ani de zile dormind pe străzi în adolescență și-a schimbat radical viața pentru a câștiga un concurs de frumusețe.

Astrud Theadora Caldwell, în vârstă de 21 de ani, a fost încoronată recent ca Miss Kelvingrove și speră să intre în competiția pentru Miss Marea Britanie.

Citește și: Un interlop a fost prins la furat de păsări alături de soție și amantă

Femeia a fost dată afară din casă la vârsta de 16 ani în timp ce se afla într-o relație violentă cu fostul ei iubit, ceea ce a dus la certuri cu familia ei.

Până la 18 ani, Astrud a locuit pe străzi și în cămine pentru persoane fără adăpost, relatează Daily Record.

Transformare radicală- de la alcoolism la eleganță și stil

Astrud Theadora Caldwell și iubitul ei de atunci au ajuns să bea mult și tânăra a devenit dependentă de alcool.

„În jumătate din timp nu am dormit, ne-am plimbat până la răsăritul soarelui”, își amintește ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: "Am câștigat 85 de milioane la loto, dar acum sunt miliardar". Singurul câștigător la loterie care a studiat greșelile celorlalți și le-a evitat

"Am fost dat afară din casă. Am fost într-o relație distructivă și violentă cu un fost iubit. Am ajuns să locuiesc pe străzi și în cinci centre sociale înainte de a-mi găsi o cale de salvare”, mai spune tânăra.

Cu multă voință și ajutor din partea unei fundații, Astrud a reușit să renunțe la obiceiul de a bea și să înceapă să câștige bani de una singură.

"Am lucrat 7 zile din 7"

La un moment dat, ea lucra chiar șapte zile pe săptămână, făcând o varietate de locuri de muncă, inclusiv ca recepționer, muncitor în fabrică, lucrător la bar și asistent la coafură.

Astrud se bucură acum de o relație sănătoasă cu familia ei și a început să viseze la o carieră în modelling după ce a câștigat concursul Miss Kelvingrove din Scoția.

Ea spune că dintotdeauna concursurile de frumusețe au fost „visul ei” și acum economisește bani pentru ținutele pentru Miss Glasgow din această vară- care ar putea-o califica pentru Miss Marea Britanie dacă va câștiga.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"ADHD este o superputere"

Astrud încă mai trebuie să se confrunte cu tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (sindromul ADHD), care o face să sufere de probleme de memorie.

Ea a spus că afecțiunea este „foarte greșit înțeleasă” și a avut „un adevărat impact asupra vieții mele și că este dificil să obțin o rutină în viața mea”.

Pe de altă parte, crede că afecțiunea a ajutat-o în alte moduri: „Într-un fel, este o superputere. Cu ADHD se trăiește intens momentul și asta este ideal pentru competiții”, spune tânăra Miss. 

Astrud, pe vremea când trăia pe străzi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si