Close sidebar
Close sidebar

A crescut pe străzi și a fost alcoolică, apoi s-a luptat cu sindromul ADHD, dar acum e la un pas să fie noua Miss Scoția

Dacă întoarcem ceasul înapoi cu doar un an sau doi, nu era nimic care să sugereze că Astrud Theadora Caldwell ar fi avut vreo speranță să concureze pentru a deveni Miss Marea Britanie. Tânăra a băut prea mult, a rămas fără adăpost și s-a luptat cu tulburări mintale.

Sorin Negru,

Astrud Theadora Caldwell a fost încoronată recent ca Miss Kelvingrove

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără care a petrecut ani de zile dormind pe străzi în adolescență și-a schimbat radical viața pentru a câștiga un concurs de frumusețe.

Astrud Theadora Caldwell, în vârstă de 21 de ani, a fost încoronată recent ca Miss Kelvingrove și speră să intre în competiția pentru Miss Marea Britanie.

Citește și: Un interlop a fost prins la furat de păsări alături de soție și amantă

Femeia a fost dată afară din casă la vârsta de 16 ani în timp ce se afla într-o relație violentă cu fostul ei iubit, ceea ce a dus la certuri cu familia ei.

Până la 18 ani, Astrud a locuit pe străzi și în cămine pentru persoane fără adăpost, relatează Daily Record.

Transformare radicală- de la alcoolism la eleganță și stil

Astrud Theadora Caldwell și iubitul ei de atunci au ajuns să bea mult și tânăra a devenit dependentă de alcool.

„În jumătate din timp nu am dormit, ne-am plimbat până la răsăritul soarelui”, își amintește ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: "Am câștigat 85 de milioane la loto, dar acum sunt miliardar". Singurul câștigător la loterie care a studiat greșelile celorlalți și le-a evitat

"Am fost dat afară din casă. Am fost într-o relație distructivă și violentă cu un fost iubit. Am ajuns să locuiesc pe străzi și în cinci centre sociale înainte de a-mi găsi o cale de salvare”, mai spune tânăra.

Cu multă voință și ajutor din partea unei fundații, Astrud a reușit să renunțe la obiceiul de a bea și să înceapă să câștige bani de una singură.

"Am lucrat 7 zile din 7"

La un moment dat, ea lucra chiar șapte zile pe săptămână, făcând o varietate de locuri de muncă, inclusiv ca recepționer, muncitor în fabrică, lucrător la bar și asistent la coafură.

Astrud se bucură acum de o relație sănătoasă cu familia ei și a început să viseze la o carieră în modelling după ce a câștigat concursul Miss Kelvingrove din Scoția.

Ea spune că dintotdeauna concursurile de frumusețe au fost „visul ei” și acum economisește bani pentru ținutele pentru Miss Glasgow din această vară- care ar putea-o califica pentru Miss Marea Britanie dacă va câștiga.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"ADHD este o superputere"

Astrud încă mai trebuie să se confrunte cu tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (sindromul ADHD), care o face să sufere de probleme de memorie.

Ea a spus că afecțiunea este „foarte greșit înțeleasă” și a avut „un adevărat impact asupra vieții mele și că este dificil să obțin o rutină în viața mea”.

Pe de altă parte, crede că afecțiunea a ajutat-o în alte moduri: „Într-un fel, este o superputere. Cu ADHD se trăiește intens momentul și asta este ideal pentru competiții”, spune tânăra Miss. 

Astrud, pe vremea când trăia pe străzi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI