Close sidebar
Close sidebar

O tânără nu a știut că este însărcinată: „Credeam că sunt constipată”. A aflat cu 50 de minute înainte de naștere

O tânără de 20 de ani a aflat că este gravidă cu 50 de minute înainte de a deveni mamă. Femeia a crezut că este constipată.

Georgiana Balaban,

Hannah, alături de copila ei.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hannah a trecut prin cea mai ciudată experiență din viața ei. Tânăra virală pe Tik Tok le-a povestitf fanilor săi că a născut, dar a aflat că e gravidă cu doar câteva minute înainte de a aduce pe lume copilul. Ea nu a știut timp de 9 luni că e însărcinată.

Citeste si: Un suporter a murit de fericire. Bărbatul a făcut atac de cord

Hannah Violet a povestit întreaga întâmplare pe canalul ei de Tiktok. Ea a avut parte de o naștere surpriză în urmă cu trei ani. A dat naștere unei copile fără măcar să știe că este gravidă.

Ea le-a povestit fanilor săi că nu exista nicio șansă de a rămâne însărcinată, căci se proteja de fiecare dată, însă nu înțelege ce s-a întâmplat.

Un lucru e cert, cu 50 de minute înainte de a naște a aflat că are un copil în pântece.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Roxana Vancea a devenit mămică. Vedeta a născut un băiețel

Hannah a crezut că este constipată

Tânăra a declarat că s-a trezit într-o dimineață cu dureri uriașe de stomac și de spate și a fost transportată de urgență la spital cu suspiciune de apendiciată. Acolo a aflat că i s-a rupt apa.

Hannah are o fetiță de trei ani.

[Sursa foto: Google]

Hannah a mărturisit că a crezut doar că e constipată în perioada când avea dureri mari de stomac și nu a băgat de seamă prea mult. „M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare. Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum.

Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe”, a spus Hannah.

Atunci medicii i-a anunțat familia că au o nepoată. Cum a ajuns la spital, medicii au fost șocați când au descoperit că este în travaliu. Ei au ieșit afară din salon și le-au transmis părinților ei că nu e deloc vorba de apendicită, ci că vor deveni bunici.

Citeste si: O tânără de 31 de ani a murit după ce a născut. Otilia nu a apucat să-și țină copilul în brațe

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Am ajuns la spital şi au vrut să-mi ia sânge, dar mă durea prea mult ca să stau nemişcată pentru ca ei să introducă acul, două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu. Mi-au dus părinții într-o cameră să le spună că sunt pe cale să devină bunici. Apoi i-am cerut mamei să rămână cu mine şi tata a rămas în sala de aşteptare cu ceai şi biscuiţi, încercând să îl sune pe fratele meu. Au venit câteva moaşe din partea cealaltă a spitalului şi 50 de minute mai târziu am născut o fetiţă. Atunci mi-au spus că trebuie să fim transferați la alt spital în ambulanțe separate și că pot merge în mașina tatălui meu, chiar dacă de-abia născusem. Acum sunt o mamă singură şi am un copil sănătos de trei ani”, a mai spus ea pentru The Sun.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un nou-născut. Bebelușul a fost abandonat de propria mamă într-o pădure și lăsat să moară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI