Povestea de dragoste dinter Kat (38 de ani) si Kevin (77 de ani) pare ireala. Cei doi s-au cunoscut intr-o vacanta in Australia in 2007  si s-au placut imediat. Kevin i-a spus lui Kat ca are cu 10 ani mai putin decat varsta lui reala, de teama ca aceasta il va respinge daca ii afla adevarata varsta.

Citeste si:
Se zbate intre viata si moarte, dupa ce sotul i-a turnat acid in zona intima. Motivul halucinant pentru care barbatul a facut asta

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Desi, la inceput, rudele lui Kat s-au impotrivit relatiei, cand au vazut cat de mult il iubeste aceasta pe Kevin, au acceptat relatia.
Abia in ziua nuntii, cu cateva ore inainte de a deveni sot si sotie, barbatul si-a luat inima in dinti si i-a spus varsta lui reala. Kat a fost suparata cand a aflat, dar nu a lasat acest detaliu sa le strice ziua speciala.

In 2010, Kat a mers la medic in speranta in care acesta va gasi un tratament pentru infertilitatea ei.

Medicul insa i-a dat o veste extraordinara. Nu avea nevoie de niciun tratament, pentru ca era deja insarcinata.
Noua luni mai tarziu, a venit pe lume micutul Pierre.

"Stiu ca alegerea mea socheza multa lume. Dar sunt o dovada ca varsta este doar un numar si ca nu esti niciodata batran pentru a iubi si pentru a fi iubit", a declarat Kat, potrivit Mirror. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si