Close sidebar
Close sidebar

A crezut ca este infertila, dar cand a intalnit un barbat de 77 de ani, ceva miraculos s-a intamplat

O femeie in varsta de 38 de ani a crezut mereu ca este infertila si se resemnase cu gandul ca nu va putea deveni mama niciodata. Lucrurile s-au schimbat complet atunci cand a intalnit un barbat in varsta de 77 de ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea de dragoste dinter Kat (38 de ani) si Kevin (77 de ani) pare ireala. Cei doi s-au cunoscut intr-o vacanta in Australia in 2007  si s-au placut imediat. Kevin i-a spus lui Kat ca are cu 10 ani mai putin decat varsta lui reala, de teama ca aceasta il va respinge daca ii afla adevarata varsta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Desi, la inceput, rudele lui Kat s-au impotrivit relatiei, cand au vazut cat de mult il iubeste aceasta pe Kevin, au acceptat relatia.
Abia in ziua nuntii, cu cateva ore inainte de a deveni sot si sotie, barbatul si-a luat inima in dinti si i-a spus varsta lui reala. Kat a fost suparata cand a aflat, dar nu a lasat acest detaliu sa le strice ziua speciala.

In 2010, Kat a mers la medic in speranta in care acesta va gasi un tratament pentru infertilitatea ei. Medicul insa i-a dat o veste extraordinara. Nu avea nevoie de niciun tratament, pentru ca era deja insarcinata.
Noua luni mai tarziu, a venit pe lume micutul Pierre.

"Stiu ca alegerea mea socheza multa lume.

Dar sunt o dovada ca varsta este doar un numar si ca nu esti niciodata batran pentru a iubi si pentru a fi iubit", a declarat Kat, potrivit Mirror. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI