Lewis Little (25 de ani) fusese diagnosticat cu sindromul Brugada, o anomalie a celulelor miocardice care intrerup activitatea electrica a inimii si care determina aritmii amenintatoare de viata, dar medicii au stabilit ca riscul de deces in cazul lui este unul scazut.
El ducea o viata normala si activa, iar medicii nu i-au prescris niciun medicament pentru boala de care suferea.

Citeste si: Era sa moara in timp ce dadea cu mopul. Aceasta femeie a folosit produse de curatat pe care toata lumea le ia de la supermarket si a fost la un pas de deces

Lewis si Lisa devenisera recent parintii unui baietel si erau foarte fericiti impreuna pana anul trecut, cand afectiunea i-a cauzat moartea.
In noaptea de 7 august 2016, Lewis a suferit un infarct. Lisa a crezut ca iubitul ei sforaie si nu s-a ingrijorat. Abia dimineata Lisa a observat ca iubitul ei nu mai respira.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tanara nu isi poate reveni nici acum si spune ca fiecare zi din viata este o adevarata lupta. Si micutul Tyler, baietelul in varsta de 2 ani al cuplului, este foarte afectat de lipsa tatalui sau.
Acesta doarme in fiecare noapte cu poza tatalui sau la piept si spune foarte des "imi este dor de tati".

Lisa este convinsa ca, daca medicii i-ar fi acordat mai multa atentie, Lewis ar fi acum in viata si spera ca spitalul sa ia masuri in privinta celor care l-au diagnosticat, scrie Chronicle Live.

Foto: Chronicle Live


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si