Wade Venture, în vârstă de 37 de ani, și-a făcut o meserie din participarea la licitațiile de boxe cu lucruri vechi, potrivit NY Post. 

Citește și: VIDEO Noaptea muzeelor închise. Acestea pun lacătul pe uși chiar în noaptea în care zeci de mii de oameni se înghesuie să le viziteze

El spune că a achiziționat până acum între 400 și 500 de unități de stocare, dar puține i-au oferit surprize majore.

"De data aceasta a fost o excepție de la regulă", a spus Wade Venture.

Ce a găsit americanul în boxa de vechituri

Atunci când a licitat pentru depozitul de vechituri americanul nu și-a imaginat ce ar putea fi înăuntru.

A fost fericit să descopere că boxa era plină cu haine de designer, în valoare totală de cel puțin 70.000 de dolari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A cumpărat o boxă abandonată cu 410 dolari

A cumpărat boxă abandonată cu doar 410 dolari

[Sursa foto: NY Post]

„Este rar să găsești o astfel de boxă specială, de multe ori găsești doar lucruri de uz casnic sau gunoi”, a spus Venture pentru South West News Service.

Potrivit sursei citate, bărbatul donează majoritatea lucrurilor pe care le găsește unor organizații de caritate – dar de data aceasta e decis să transforme comoara găsită în bani.

A cumpărat o boxă abandonată cu 410 dolari

A cumpărat boxa abandonată cu doar 410 dolari

[Sursa foto: NY Post]

Venture a cumpărat unitatea pe 27 martie după ce a văzut doar câteva fotografii făcute de la intrarea în unitate- așa că nu știa la ce să se aștepte.

Când a început să sape printre mormanele de lucruri abandonate, a fost încântat să găsească peste 400 de perechi de încălțăminte, inclusiv mărci precum Gucci și Coach, și haine de blană și alte articole în valoare de 8.000 de dolari, multe dintre ele încă având etichete.

În mod normal, găsesc lucruri noi în proporție de 30% și 70%, folosite, dar totul era nou-nouț”, a spus el, adăugând că proprietarul anterior a fost un colecționar.

"Nu cumpăra doar lucruri obișnuite; făcea cumpărături doar la Macy’s și JCPenney.” El a început să revândă articolele- pentru o singură haină primind prețul de 1.500 de dolari.

Haina de 1500 de dolari

Haina de 1500 de dolari

[Sursa foto: NY post]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si