Tragedie fără margini pentru o familie din Italia, a cărei fiică a murit subit, în urma unui incident cumplit. Clelia Ditano și-a pierdut viața la doar 25 de ani, după ce a căzut în gol mai bine de 15 metri.

Concret, tânăra locuia într-un bloc din Fasano, Italia, cu patru etaje, iar în momentul în care a chemat liftul, cabina acestuia a rămas la etajul 1, iar ea a căzut în gol.

Citește și: VIDEO Momentul în care un polițist din Teleorman este spulberat de o mașină! Omul legii a fost aruncat de pe motocicletă

Clelia Ditano

Clelia Ditano

[Sursa foto: Facebook]

A căzut în gol, în lift, și a murit pe loc

Impactul i-a fost fatal, decesul ei provocându-se pe loc, duminică seara, după ce Clelia a ajuns pe acoperişul cabinei de lift, care este un model vechi cu frânghie și cablu de oțel și cu mâner pentru deschiderea ușii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma tragediei, salvatorii au ajuns la blocul unde tânăra de 25 de ani locuia și i-au recuperat cadavrul  de pe cabina liftului rămasă la etajul unu, fără a mai putea face nimic pentru a o

salva.

Iar vestea a venit ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o pe tânăra de 25 de ani. Mesajele dureroase și de condoleanțe au curs pe bandă rulantă pe pagina de Facebook a Clelia, acolo unde toți sunt în șoc.

Citește și: A murit la doar trei ani, după ce a fost uitată în mașină, în căldură. Tatăl și-a amintit de fetiță abia după câteva ore: ”Am putut auzi panica din vocea lui”

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, având numai cuvinte de laudă la adresa tinerei, ea fiind, în ochii lor, o fire muncitoare, veselă și dornică să își întemeieze o familie și care nu merita un astfel de sfârșit.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Nu trebuia să se întâmple așa, visele trebuiau să-ți devină realitate, să îţi întemeiezi familia la care ai visat mereu şi să găsești dragostea adevărată”, „Citind o veste atât de proastă mi s-a frânt inima. Odihnește-te în pace, frumoasă Clelia Ditano, multă putere mamei tale”, „Clelia, cuvintele sunt de prisos. Au rămas atâtea amintiri. Și așa vreau să-mi amintesc de tine pentru totdeauna. Odihnește-te în pace, fetițo”, „Absurd, nu trebuia să fie așa. Odihnește-te în pace, te voi iubi pentru totdeauna, Clelia Ditano. Vreau să îmi amintesc de tine așa într-un loc pe care l-am iubit atât de mult”, „Nu se poate muri așa!!! Odihnește-te în pace”, sunt doar câteva dintre mesajele de pe pagina de Facebook a tinerei decedate.

Acum, în acest caz, conform fanpage.it, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia, în timp ce tehnicienii încearcă să clarifice cauzele liftului stricat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si