Close sidebar
Close sidebar

A devenit viral! Ce a pățit Kate Middleton într-o vizită în Scoția. S-a întâmplat în văzul tuturor

Sotia printului William al Marii Britanii a avut parte de o mare surpriza in timpul unei vizite in Scotia. O fetita nu s-a putut dezlipi de frumoasa ducesa de Cambridge si i-a mangaiat parul.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Frumoasa Kate Middleton este iubita si apreciata de toata lumea. Ducesa de Cambridge a fost surprinsa de gesturile de afectiune venite din partea unei fetite de 5 ani. Copila roscata a asteptat ca sotia printului William al Marii Britanii sa ajunga in fata ei iar cand a vazut-o ar fi vrut sa i se arunce in brate doar ca exista un gard de protectie. Chiar si asa micuta a reusit sa-i atinga parul ducesei si sa o magaie indelung.Sotia Printului William nu a fost deranjata deloc de gesturile fetei, ba chiar s-a amuzat teribil de fetita care nu o mai lasa sa plece.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Kate si William au fost asteptati minute bune pe un frig groaznic de oamenii nerabdatori sa-i vada de aproape .Cuplul princiar a participat la deschiderea oficiala a muzeului Victoria & Albert din orasul Dundee din Scotia.

Pentru aceasta vizita officiala, Ducesa de Cambridge a purtat un palton din tartan albastru cu carouri verzi apartind unei mari case de moda, in valoare de 500 de lire sterline, manusi negre, fular verde si o geanta in aceeasi culoare, la care a asortat o pereche de cercei cu safire si diamante si un inel imens cu diamante.Si printul William a aratat impecabil, el a purtat un costum albastru si o cravata asortata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI