Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - A doua săptămână din luna septembrie începe cu caniculă. Maxime de 32 de grade în partea de vest a României

Dacă vreți să mergeți în continuare la munte sau la mare, vremea să știți că rămâne frumoasă. Se anunță chiar o săptămână cu temperaturi caniculare în mare parte din țară.

Redactia Stirile Kanal D,

A doua săptămână din luna septembrie începe cu caniculă. Maxime de 32 de grade în partea de vest a României

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu:  „Într-adevăr, în această săptămână ne vom bucura de o vreme de vară. Temperaturi mai potrivite pentru luna iulie sau august. Vom vedea că temperaturile cresc de la o zi la alta.

Este drept că diminețile rămân relativ răcoroase, temperaturi ce coboară și sub 5-6 grade, dar la amiază vor fi temperaturi cu adevărat de vară, pornind de la 23-25 de grade pe litoral până la 32 de grade în partea de vest a țării, iar pentru marți 33 de grade.

Miercuri ne apropiem de pragul caniculei, 34 de grade în termometre pentru partea de vest și sud a țării, inclusiv în Capitală. Dacă astăzi, luni, prognozăm 27-29 de grade, pentru marți avem 31-32, iar miercuri și joi 33-34 de grade temperaturi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O vreme foarte frumoasă în această săptămână până vineri. Temperaturi de 23-26 de grade pe litoral, mai bate vântul dar nu așa de tare, valurile nu mai sunt atât de mari, iar apă mării se menține caldă.

Luna septembrie se anunță mai caldă față de normal și cu precipitații mai puține, dar vom avea și episoade cu ploi începând cu ziua de joi. Așteptăm ploi locale în partea de vest, centru și nord. De altfel, vremea devine instabilă pe această zonă a țării joi, vineri și sâmbătă.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI