Tragedie uriașă în Cleveland, Texas, unde un cetățean mexican a mers în casa vecinilor săi și i-a împușcat pe toți cei care i-au apărut în cale.

Citește și: VIDEO. "Fantoma unei fetițe" care aleargă la marginea pădurii, surprinsă întâmplător de o dronă. "Este înfricoșător ce se vede"

Cinci persoane, inclusiv un băiețel de 8 ani, au fost găsite fără viață de polițiștii sosiți la fața locului, iar atacatorul a dispărut în pădure. 

La 12 ore după masacru, suspectul Francisco Oropeza nu a fost încă prins și poliția texană a transmis că „ar putea fi oriunde”. O operațiune masivă de căutare a criminalului are loc în aceste momente.

Cinci persoane executate fără milă

Francisco Oropeza, un cetăţean mexican în vârstă de 38 de ani, este căutat pentru masacrul făcut vineri seara într-o casă din Cleveland, Texas- la aproximativ 70 de km nord de Houston.

Poliția locală și Biroul Federal de Investigații au lansat o vânătoare masivă a suspectului, care ar fi fugit cu o pușcă de asalt AR-15.

Citește și: Patriarhul Daniel intervine în conflictul dintre ÎPS Teodosie și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile au făcut cunoscute numele celor cinci victime în cadrul unei conferințe de presă sâmbătă seara: Sonia Argentina Guzman, 25 de ani; Diana Velazquez Alvarado, 21 de ani; Julisa Molina Rivera, 31 de ani; Jose Jonathan Casarez, 18 ani și Daniel Enrique Laso, 8 ani.

La momentul asaltului, se aflau alte cinci persoane în casă, dar niciuna dintre ele nu a fost rănită. „Ar putea fi oriunde acum”, a spus șeriful din județul San Jacinto, Greg Capers, la conferința de presă.

Citește și: O nouă provocare pe TikTok l-a lăsat desfigurat pe un băiat de 16 ani

La un moment dat, polițiștii au crezut că l-au încolțit pe suspect într-o zonă mică, dar au spus că nu mai este cazul.

În prezent, ei caută pe o rază de 20 până la 30 km de la locul crimei.

Suspectul și-a abandonat telefonul mobil pe care anchetatorii îl urmăreau și câinii de căutare i-au pierdut mirosul. Se pare că suspectul și-a schimbat și hainele. 

Victime, omorâte în stil de execuție

Potrivit șeriful Greg Capers, mai multe victime, toate din aceeași familie, au fost găsite împușcate în „stil de execuție” în interiorul casei familiei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Poliția a spus că familia i-a cerut suspectului să nu mai tragă cu arma pentru că încercau să-și adoarmă copilul. Incidentul a început cu un apel de hărțuire la 911 chiar după ora 23:30 vineri seara.

Două victime de sex feminin au fost descoperite fără viață în dormitor, întinse deasupra a doi copii supraviețuitori, au spus autoritățile. 

Mămicile au încercat în acest fel să își protejeze copii, care nu au suferit răni. Un singur băiețel de 8 ani a fost împușcat grav și a decedat în drumul spre spital.

Francisco Oropeza

Francisco Oropeza, căutat în pădurile din jurul localității

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si