Close sidebar
Close sidebar

A facut testul de paternitate si a aflat ca nu el era tatal! Drama unei prezentatoare TV de la noi

Sanda Nicola, cunoscuta jurnalista de la noi, are o poveste de viata cutremuratoare.

Mihaela Pupăză,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Sanda Nicola, cunoscuta jurnalista de la noi, are o poveste de viata cutremuratoare. Amintirile dureroase incep inca din copilarie, atunci cand jurnalista avea sa afle un adevar crunt: cel pe care il credea tata, nu era, de fapt, tatal ei.

"A venit această propunere de a face testul de paternitate pentru că el ştie că nu e tatăl meu şi s-a dovedit că tata a avut dreptate. (…) Tatăl din casă până la vârsta de 5 ani, adică... părinţii mei, cei pe care îi ştiam eu, s-au despărtit când eu aveam 5 ani.

Mie mi s-a părut tot timpul o distanţă între mine şi tatăl pe care l-am cunoscut eu. Am încercat să mă apropii de tata la maturitate, am simţit întotdeauna că e ceva în neregulă cu el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

 

De fiecare dată când făceam paşi să ne apropiem, îl simţeam foarte apăsat, pentru ca finalmentul să vină chiar din partea lui.

A venit această propunere, de a face testul de paternitate, pentru că el ştie că nu e tatăl meu. (…) Am fost împreună (la testul de paternitate – n.r.). Rezultatul a venit peste câteva săptămâni... Au fost nişte săptămâni bune de aşteptare a rezultatului. Şi s-a dovedit că tata a avut dreptate”, a spus ea, la filmarile unei emisiuni TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI