Close sidebar
Close sidebar

A fost abandonat de mama lui si lasat sa moara intr-un tomberon. Ce a urmat insa i-a schimbat viata pentru totdeauna

Michael Buelna, un ofiter de politie din Santa Ana, California, a salvat de la moarte un bebelus abandonat de mama lui la gunoi. Dupa 25 de ani, cei doi s-au revazut, iar momentul a fost unul cu adevarat special.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Robin Barton a fost salvat dintr-un tomberon de catre Michael Buelina pe 21 noiembrie 1989. A fost abandonat la 4 ore dupa nastere.

Politistul a auzit un mieunat. A inceput sa mute gunoiul cand a facut descoperirea cutremuratoare.   „Am vazut cordonul ombilical. Era acoperit cu gunoi si pietris. A reactionat de indata ce am suflat catre el”, a povestit barbatul, potrivit abc7.com.

Adam, asa cum a fost botezat, a fost apoi adoptat. In 2015, dupa 26 de ani, tanarul l-a intalnit pe ofiterul de politie care l-a salvat de la moarte. Buelina a spus ca a fost un moment extrem de emotionant. „ Sper ca il voi mai revedea ”, a mai spus acesta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Tot atunci, tanarul si-a intalnit pentru si tatal biologic, cand a aflat ca s-a nascut dupa o aventura. Barbatul a aflat ca copilul a fost lasat la gunoi doar cand a fost interogat de politie.

Femeia a fost arestata pentru periclitarea vietii copilului si tentativa de omor. Tatal spus ca si-a cautat copilul ani intregi.

„Timp de 24 de ani am sperat ca il voi gasi, iar acum s-a intamplat asta”, a declarat tatal biologic.

Barton declara atunci ca si-ar dori sa isi vada mama, chiar daca l-a abandonat:  "O iert pentru ca era o femeie tanara intr-o situatie compromitatoare”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI